anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numere de telefon pentru asistenta Orange

Laura_cio
Senior
Dacă am nevoie de informatii despre produsele si serviciile Orange, care sunt numerele pe care le pot apela?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare.

Dacă ai nevoie de informații generale care nu necesită verificarea contului tău atunci mai bine cauți aici, în comunitate sau întrebi membrii comunității, care sunt clienți ca și tine.

 

O altă variantă este Djingo: https://comunitate.orange.ro/questions/1991695-pareri-djingo-asistentul-virtual-orange

 

Dacă vrei să ceri o ofertă sau ai probleme și este nevoie de verificarea contului tau personal Orange, atunci poți vorbi pe chat în aplicația My Orange - Mai multe - Contact - Scrie-ne sau poți apela numerele de mai jos:

 

300 - din rețeaua Orange - de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 și sâmbătă - duminică și sărbători legale între 9:00 - 18:00 persoane fizice (9:00 - 17:00 persoane juridice)

  • gratuit pentru clienții abonați din reţeaua Orange;
  • pentru clienții PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate într- un interval de 30 de zile; începând cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0,55 euro credit/apel
  • pentru clienții Yoxo apelul se taxează cu 0.55 euro/apel, TVA inclus. 

 

0374.30.03.00 - din orice rețea, apel cu tarif normal

 

+40 374 300 300 - din roaming, taxat ca apel internaţional către România

 

Aceste numere sunt valabile pentru clienții Orange România și Orange Romania Communications (pentru serviciile preluate de Internet, TV și Telefonie Fixă). 

 

401 - Serviciul Suport Clienți pentru abonați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, tarif naţional 0.14 euro/minut, TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite

 

474 - limba maghiară pentru PrePay și abonamente (luni până vineri, între orele 08:00-20:00 și sâmbăta, între orele 08:00-16:00)

 

228 - pentru persoane cu deficiente de auz (08:00-20:00); nu poate fi accesat în Roaming

Vizualizare soluţie în postul original

61 Răspunsuri 61

sandor_m
Începător
Detalii de convorbiri pentru luna curenta sunt afișate cu o întârziere de 72 ore și au caracter informativ informațiile despre traficul de internet pe mobil sunt afișate

Deea_13
Junior
300 din cate stiu

Alexandrurobert
Începător
300 pentru asistenta cu un operator

Sarah_Amina
Junior entuziast
300 apelabil din rețeaua orange

Alex_andreey
Începător
Heyy salut

DanielaH
Moderator
@Alex andreey, bine ai venit în Comunitate! Ai o întrebare pentru noi? Îți dorești să afli informații de la ceilalți membri cu privire la serviciile și produsele Orange? Uite aici câteva sfaturi despre cum să cauți o informație în Comunitate și cum să formulezi o întrebare în cazul în care nu ai găsit ce căutai: https://comunitate.orange.ro/questions/1987097-adaug-intrebare-primi-raspunsul-potrivit https://comunitate.orange.ro/questions/1992540-gasi-raspunsul-intrebarea Te mai așteptăm!

mariancirjau
Junior entuziast
in prezent se ofera asistenta prin chatbot djingo este preluat de un robot, dar daca vrei scri operator si se face legatura la operator bine inteles tot prin chat

Lehel
Începător
Bună, de ce nu îmi funcționează cartela?sunt in vacanță în Italia. mi-am activat roamingul

DanielaH
Moderator
Salut, Lehel! Avem în Comunitate mai multe topicuri despre roaming și utilizarea resurselor. Folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea îți sunt oferite și alte intrebări similare cu comentarii care îți pot fi de folos. Dacă nu găsești, te așteptăm cu o întrebare nouă în care să ne oferi cât mai multe detalii (dacă ai abonament sau PrePay, de cât timp ești plecat, ce abonament/ opțiune ai etc.).

Valentina17vale
Începător
Nu primesc Link.ul de confirmaré al contului

DanielaH
Moderator
@Valentina17valentina@, bine ai venit în Comunitatea Orange! Te așteptăm cu o întrebare separată în care să ne oferi cât mai multe detalii pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Folosește butonul "Întreabă" din homepage.

Attila_pap
Începător
Buna ma puteți ajuta cu un număr de telefon bloc pucsi am nevoie de pin

DanielaH
Moderator
@Attila pap, numerele de telefon și alte variante de contact pentru Serviciul Clienți găsești chiar în descrierea acestui topic. Ai reușit să deblochezi cartela?

Ionutu
Junior
Oricum la Djingo nu raspunde nimeni sau cel puțin mie, va întreb dacă a fost rezolvată o sesizare și nu raspunde nimeni.

DanielaH
Moderator
Salut, Ionutu! Bun venit în Comunitate! Fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului personal, ți-am răspuns în mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate).