anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract orange communication

Claudia07
Începător

Salut! Am facut o cerere de reziliere a contractului de servicii fixe Orange communication luna trecuta. Mi s-a zis ca serviciile mele vor fi oprite, ca trebuie sa predau echipamentul si ca probabil voi mai avea o factura de platit. Ultima factura emisa pe 6Aug2023 a fost platita, echipamentul a fost predat, dar in aplicatia de la orange abonamentul meu este inca activ, nu apare nimic schimbat. De ce? 

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@Claudia07: Bun venit în Comunitate. Atât timp cât nu apar facturi de plătit, nu văd ce ar trebui să se întâmple pe contul tău ca să "se schimbe ceva". Poate o restricție de acces? Serviciile vor fi dezactivate, chiar dacă nu va fi restricționat accesul la cont. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai numărul de înregistrare al cererii, procesul verbal de predare a echipamentelor?

Dacă da, trimite-le și lor o sesizare la adresa reclamatii@orange.ro sau din pagina de Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă! 

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Contul MyOrange ar trebui sa apara asa (in cazul in care nu mai alte servicii active (cartele sau abonamente).

MyOrange.jpg

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.