la 22-11-2024 04:49 PM
Fiindcă aveam router vechi de 8 ani, am solicitat înlocuirea lui. Am primit router ZTE F6600R care nu se poate seta în mod bridge și care are porturile LAN izolate. Din nou apeluri, mesaje, tehnicieni veniți acasă... Singurul router care se poate conecta în mod bridge este vechiul Huawei HG8247H.
Așa că am trimis cerere de reziliere. Tocmai după 8 zile, am fost sunat de un băiețel.
I-am zis că în aceste condiții nu mai folosesc internetul fix, odată ce nici măcar cu routerul meu nu mai pot beneficia de ceea ce am nevoie, iar ca să nu desființez tot, i-am cerut să-mi schimbe Voce Zero în Voce Fix Nelimitat în condițiile care se văd în capturile de ecran făcute de pe site: 10 lei reducere dacă achiziționezi „cel puțin un alt serviciu de la Orange, televiziune, internet și/sau voce mobilă”. Mi-a zis că singurul abonament Voce Fix Nelimitat îl are la 2 euro/lună. I-am zis că vreau contract pe 12 luni, așa cum scrie pe site. Mi-a zis că poate oferi doar contract pe 24 luni.
Felicitări șefilor de la „high level” ORO care nu au alcătuit oferte suficiente, dar îi toacă la cap pe cei de la Fidelizare să țină clienții cu orice chip. Îi punctează, îi bonusează, dar nu le asigură suportul pe care să fie punctați și bonusați!
Așa că am înregistrat desființarea tuturor serviciilor.
Lipsa ofertelor alcătuite de oameni inteligenți se vede și pe site: toate ofertele conțin servicii TV (eu vreau fără TV!!!), nici o ofertă nu conține servicii de voce fixă, era doar un pachet alcătuit din servicii fixe și abonament de mobil dar acum nu mai este, dacă vrem mai multe ne trimit să sunăm la 021/9890. Am sunat, dar de aici mi-a spus să sun la 0374 300300. Nu a încercat nici o reofertare pe contul meu. Probabil aplicația nu le permite, fiindcă sunt client OROC.
Noi am primit înștiințare că nu mai există Orange Romania Communications S.A. (OROC), ci doar Orange Romania S.A. (ORO). Iată că nu este așa. Băiețelul avea doar ofertele OROC, iar pe site sunt ofertele ORO.
Decât să-mi mute serviciile din fostul OROC în ORO, mai bine desființează serviciile!
Pe site-ul orange.ro/termeni-si-conditii , există „Oferta-comerciala-Orange-Romania-in-vigoare-de-la-26.08.2024-FUP-2025” care prezintă servicii distincte „Orange (Orange Romania Communications)”.
Deci nebunie la superlativ!
Se dorește o joacă de-a șoarecele cu pisica: vor fi desființate aceste servicii, apoi eu le voi reinstala la aceeași adresă într-un pachet compus din Voce Fix Nelimitat (la prețul de listă de 3 euro minus 10 lei) + Fibră 500 (la prețul de listă de 2 euro). Asta chiar dacă Fibră 500 lipsește complet dintre ofertele „băgate pe gât” pe site!
Oricum între timp am instalat Digi Fix pe oferta de Black Friday.
la 22-11-2024 05:04 PM
Salutare!
Îmi pare rău pentru toate problemele întâmpinate și sper să se rezolve prin altă ofertă de la ORO, de data asta. Probabil mai durează ceva până se integrează la modul practic definitiv.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor