anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Contract incheiat abuziv de catre Orange. A mai patit cineva asa ceva? Am primit oferta pe mail

Darie_08
Începător

Buna ziua, Am fost client Orange( fost Telekom) si am primit notificare ca se modifica pretul contractului si daca nu sunt de acord pot sa renunt la contract in termen de 30 zile fara plata unor despagubiri/penalitati cu urmatoarele variante :adresa,  apel la 300 sau intr-un magazin orange. Am ales varianta cu magazinul orange in 01.07.2025  am solicitat rezilierea contractului si am primit un sms in care mi se comunica ca au primit cererea de reziliere. De atunci primesc continuu oferte de contract si contractul este activ in continuare. Am sunat la 300 si am solicitat in repetate randuri inchiderea contului si ei au facut din nou cerere de reziliere.Am solicitat sa nu mai fiu contactata , sa se sterga datele mele personale. In continuare sunt hartuita cu acceptarea ofertei. Nu am dat nici un accept pentru utilizarea datelor personale, am specificat acest lucru. 

Cum sa procedez ? Ce variante am? Sa ma adresez protectiei consumatorului? Pentru ca nu cred ca este normal si nici legal sa am un abonament activ  facut in baza unei oferte pe care nu am acceptat-o. Nu cred ca este legal sa fiu hartuita cu oferte.

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@Darie_08: Bun venit în Comunitate. Decizia de reziliere este una personală,  deci nu intru în detalii. Doar două aspecte: 1. Nu aveai cum să mergi într-un magazin Orange sau să primești mesaj în data de "01.07.2025". Revino cu o corectare a datei.

2. Oricare variantă aleasă /menționată trebuia să se concretizeze cu un document scris. De ce? Pentru că "verba volant". Deci din Shop trebuia un document cu dată și înregistrat, ca cerere a celor solicitate. Similar dacă era online. Iar în 30 de zile documentul își produce efectele garantat.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Darie_08

Cel mai bine folosești o varianta scrisa, nu apel, nu magazin. Poți trimite o solicitare din aplicația My Orange, folosind chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Tot din aplicație iți poți modifica si preferințele de comunicare: My Orange, secțiunea: Altele > Setări > Administrare acorduri.

Sa ne spui ce ai rezolvat!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Și eu zic să le scrii pe chat și sper să se rezolve favorabil.

Cu data aia nici eu nu înțeleg!

probabil ca atunci ii va expira abonamentul  (sau a convenit sa ii fie inchis abonamentul)  iar pana atunci portocala ii face oferte ...

DanielaH
Moderator

@Darie_08, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?