anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract pentru nr. de telefon fix 021220xxxx

CSER
Vizitator

Stimate Domn/ Doamna,

Sunt Doniga Lenke din Bucuresti, cu nr. de telefon fix 021220xxxx.

Pe 2 mai 2026 prin “Petru Consultant Orange“ a fost trimisa cererea de reziliere a contractului pentru  nr.de telefon fix 021220xxxx cu nu marul de inregistrare 10881974723 pe numele de Doniga Lenke.

Nu am avut semnal pe acest telefon din aprilie 2026 si asa cum m-ati anuntat din noiembrie 2025 am crezut ca gata ati terminat activitatea pe transmiterea pe conductoare de Cu. Dar ati trimis factura pe “nimic” . Dar am platit.

Acuma pe luna mai, iar ati trimis factura azi pe 12 mai, tot pentru “nimic” si in 10 zile nu ati reusit finalizarea rezilierii contractului pe nr.de telefon fix de mai sus.

Va rog sa urgentati finalizarea rezilierii si anularea facturii pe luna mai, ca ati facut si testarea de 3 ori pentru “sesizarea “ semnalului si ati vazut ca nu am semnal pe 2 mai 2026.

Va multumesc anticipat pentru ajutor si comunicarea rezolutiilor (rezilierea si factura pe luna mai)

Doniga Lenke

Email: xxxxx@yahoo.com

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Având o solicitare în curs și numărul de înregistrare al acesteia, ați putea contacta serviciul clienți pentru a solicita un status privind soluționarea cererii, menționând și faptul că a fost emisă o factură suplimentară. De regulă, furnizorul solicită ca o astfel de cerere să fie transmisă cu cel puțin 30 de zile înainte de data facturării, pentru a exista timpul necesar procesării acesteia.

Buna, Doniga,
In urma veriifcarilor efectuate am identificat cererea de reziliere cu numarul 10881974723.
Rezilierea se finalizarea in 30 de zile de la inregsitrarea cererii, inainte de emiterea urmatoarei facturi.
Pentru o rezolutie cat mai rapida a acestei situatii am inregistrat sesizarea cu numarul 105759067.

Multumim