la 04-09-2024 11:34 AM - editat ultima oară la 04-09-2024 12:06 PM de DanielaH
Vreau sa postez abonament Telekom in rețeaua Orange și abonamentul pe care îl dețin mai am 14 luni de contract ,am sunat la Telekom sa mă interesez cat mă costă daca portez numărul și mi-au spus că 700 de lei se poate sa fie așa mult de plată , pentru că echipament am la care rata este de 12.50 pe lună și abonamentul de 15 Euro este corect sa trebuiască să plătesc așa mult mai ales daca abonamentul nu o să îl mai folosesc in rețeaua lor doar atât ar fi corect ratele pentru echipamente.
la 04-09-2024 11:54 AM
Bună@Nico73,
Portarea se poate face oricând dorești, dar cred că este mai bine să rezolvi ceea ce ai de rezolvat unde te afli și abia apoi să te muți, pentru a nu plăti în două părți.
Dar așa cum am spus, alegerea îți aparține!
Ai aici detaliile despre cum poți face acest lucru.
Baftă!
la 04-09-2024 01:22 PM
Depinde. Daca mai ai perioada minima contractuala la Telekom, atunci va trebui sa platesti, probabil. Trebuie sa citesti contractul, acolo scrie clar ce platesti si in ce valoare.
La Orange spre exemplu, daca portezi inainte de termen trebuie sa platesti toate ratele la dispozitive, precum si toate reducerile de care ai beneficiat la abonament, inmultit cu numarul de luni ramase din contract. Daca facem o comparatie, in cazul in care la Telekom acel abonament a fost 20€ in mod normal, dar ti l-au redus la 15€, atunci trebuie platita diferenta de 5€ inmultita cu lunile ramase din contract, plus ratele
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor