anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plătire rate telefon la abonament de 11€

Drăgoi
Începător

Dacă voi face un abonament de 11€ care include un telefon voi fi nevoit să plătesc telefonul apoi 11€ lunar pentru abonament. Sau este totul adăugat in cei 11€ pe care îi voi plati lunar?

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Telefonul te costa 3836 lei si ii vei plati la comanda (ori online, ori la livrare). Ulterior vei plati doar abonamentul (din cate vad, telefonul nu este in plan de rate).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Telefonul costă 3836,86 lei,  suma totală, iar abonamentul costă separat, lunar, 11 euro. 

Scrie și acolo, dacă te uiți cu mare atenție! În dreptul telefonului ai suma de 3836..., iar la abonament nou Smart.. 11 euro /lună.

Baftă multă!

Jay
Campion certificat

Salut!

Abonamentele nu includ telefoane, prețul lunar afisat este strict pentru abonament de servicii, abonament ce include resurse de minute, mesaje, internet.. 

Daca vrei sa achiziționezi un telefon, prețul acestuia este afișat în dreptul lui și poate diferi în funcție și de valoarea abonamentului ales. 

Dacă telefonul este in rate, acest lucru se vede în coșul de produse. Ca sa îl iei în rate exista buton "cu rate" ce trebuie apasat inainte de adaugarea in cos.. deci trebuie atenție, sa nu ramai cu impresia ca iei în rate și sa fie nevoie sa achiti la livrare. 

În poza postata de tine trebuie achitat integral telefonul, online sau la livrare, cum alegi, și lunar 11 € / luna abonamenul. De asemenea, observ ca scrie abonament nou, probabil de aceea nici nu îți apare variantă de rate, pentru ca ratele sunt la prelungirea abonamentelor, cel puțin la mine asa apare, daca apăs pe abonament nou nu am rate, doar dacă apăs pe prelungire abonament..

Varianta în care telefonul ar fi în rate, ar arăta ca în captura de mai jos..

Jay_0-1724774195939.png