la 22-11-2024 02:02 PM
Buna ziua! Revin cu o alta intrebare, ca sa nu scriu la suport, nu am incredere in raspunsurile lor si nici nu am gasit prin termeni. Am un fun 11 redus la 5,5 euro. Oare ma pot porta cu acest numar in alta retea dupa 1 an de zile si sa imi fac un alt abonament la orange? Eu vreau sa imi portez acest numer in Digi si sa imi cumpar un alt telefon cu abon de la orange.
la 22-11-2024 02:15 PM
Salutare,
Portarea presupune inchiderea abonamentului. Te poti porta in alta retea oricand, insa daca esti in perioada minima contractuala atunci este posibil sa apara niste costuri insemnate (discountul primit * numarul de luni de discount, plus reducerile promotionale pe care le-ai primit la telefoane si echipamente, daca e cazul, plus orice alte reduceri pe care le-ai primit de-a lungul timpului pentru abonament).
Un alt abonament este doar un alt abonament. Nu poti sa folosesti un al doilea numar in locul abonamentului existent, in timp ce numarul a fost portat.
la 22-11-2024 02:16 PM
Salut @radumacarie1992,
Daca ai contract pe 2 ani poti face portarea dar va trebui sa platesti taxe de reziliere contract care iti vor fi comunicate dupa ce vei initia procesul de portare. Nu vad o afacere in idea ta si pare ca te complici. Cel mai bine astepti sa se incheie contractul cu Orange daca vrei sa te portezi. Daca vrei sa valorifici punctele Thank You pentru a cumpara un telefon va trebui sa prelungesti contractul la Orange.
la 22-11-2024 02:25 PM
Salutare!
Daca portezi numarul, vei avea de plata 66E (reducerea de 5.5E x cele 12 luni scurse/executate din contract). Totusi, mi se pare ca te cam complici cu abonamente in doua retele (platesti penalizari intr-o retea si apoi mai deschizi un abonament). Poate ar fi bine sa te decizi cam ce anume ai vrea si poate ceri direct o oferta cu telefon.
la 22-11-2024 03:01 PM
Salutare! Poți porta, dar trebuie să plătești taxa de reziliere, care va include reducerile primite și nu știu apoi dacă vei mai avea bună dispoziție să închei alt abonament.
Dacă îți faci alt abonament, oricum nu vei avea altceva decât posibilitatea să iei telefon cu banii jos ( nu în rate), pentru că nu ai 1,5 ani vechime. Chiar nu știu de ce vrei tu lucruri complicate, dar fiecare știe mai bine ce vrea. Recomand să stai până la terminarea perioadei contractuale și dacă vrei un alt abonament, îl faci pe acela la Digi. Eventual îți iei un prepay și îl portezi pe acela la Digi, dacă trebuie neapărat să portezi ceva la aceia.
Baftă!
la 22-11-2024 09:14 PM
Salut,
Portarea se poate realiza oricând dorești însă vei plati o taxa de reziliere constând în reducerile primite pe perioada in care ai beneficiat de acestea.
Recomandarea ar fi sa duci contractul până la capăt (poate vor exista și oferte bune in acel moment).
De ce vrei sa portezi numărul la Digi?
Întâmpini anumite probleme in rețeaua Orange?
In momentul de față portarea nu îți aduce beneficii, in schimb daca ramai până la sfârșitul perioadei contractuale mai poți strânge puncte thank you pe care le poți folosi pentru achiziția de produse (telefoane,gadget,accesorii etc).
la 26-11-2024 09:29 AM
@radumacarie1992, Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor