anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incetare abonament

cristina961
Începător

Buna ziua!

Detin un abonament cu perioada contractuala inceputa in ianuria 2004.

Ieri am inaintat o cerere pentru incetarea abonamentului. Am ramas profund dezamagita sa vad ca dupa un contract de 20 de ani nu reusesc sa inchid un abonament pe loc in Orange Shop.

Intrebarea este, in cat timp reusesc cei de la Servicii Clienti sa ma contacteze pentru incetarea acestui contract? Cam care este perioada de asteptare? Din pacate agentul care m-a servit nu a stiut sa-mi dea aceste detalii.

Multumesc!

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Se depune cerere scrisă din Orange Shop  ( cu număr de înregistrare) sau din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie ,,Trimite-ne un mesaj" și completezi toate câmpurile, după care vei fi contactată și în maxim 30 de zile se va închide. Aici primești automat număr de înregistrare.

Mai multe detalii ai aici .

Baftă multă!

MihaiC99
Junior entuziast

Buna,

Ai un topic similar în linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/cum-se-pot-rezilia-contractele-si-ce-taxe-au/m-p/99195 

In maxim 30 de zile cerea ta va fi soluționată.

In acest timp vei fi contactata de către Orange pentru mai multe informații referitoare la reziliere.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Din câte știu, adresa aceea de email nu mai este valabilă. Cel mai bine este din secțiunea Contact.

MihaiC99
Junior entuziast

Topicul este mai mult informativ având în vedere că o cerere de reziliere a fost depusă deja într-un magazin Orange.

Cererea de reziliere se poate realiza atât prin chat,telefon cât și prin formularul de contact.

Toate variantele sunt la fel de sigure (prin telefon conversațiile sunt înregistrate și prin chat conversațiile de asemenea rămân înregistrate)

delfinas
#StarMember

Cristina, bun venit in Comunitate!!!

Tu esti clienta din 2004, dar cand  ti l-ai reinnoit ultima data? Daca nu esti in afara perioadei contractuale, cam greu sa inchizi brusc un abonament, mai ales ca de obicei se lasa si cu ceva "penalitati", in functie de ce reduceri ai primit la ultima prelungire de contract. Oricum, abonamentul nu se inchide instantaneu, ci atunci cand se termina luna de facturare, pt ca abonamentul se plateste anticipat cu o luna.

Consultantul Orange ce explicatii ti-a dat?

Ultima zi a perioadei contractuale în aplicație apare 28.11.2024. Cererea a fost depusa cu 2 zile înainte de terminarea perioadei. 

budgetbirdeye
Junior entuziast

3 zile lucratoare termen de contact, numarul se inchide la urmatorul billday.