anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange mareste abonamentele din nou - 2022

Fost Membru
Neaplicabil

Orange s-a trezit ca e cazul sa mareasca tarifele din nou pentru clientii sai, inclusiv celor aflati in perioada contractuala, cum sunt si eu. Este prima oara cand patesc asa ceva din partea ORO si vad ca preluati tot mai mult din ''comportamentul'' mizerabil al Telekomului, ex Romtelecom.

Ca au crescut taxele si alte cheltuieli inteleg, dar voi intelegeti ca salariile clientilor nu au crescut? Si de ce intotdeauna se scumpesc doar abonamentele celor care deja sunt clienti, in timp ce ofertele de pe site raman la fel? Acelea nu sunt impactate de scumpiri? Sau le veti mari abonamentele dupa ce momiti clientii?

De ce trimiteti un simplu mesaj de modificare al tarifelor pe facturi, in jos paginii, fara notificari in prealabil care sa indice clar ce urmeaza sa faceti? Nu e legal!

Eu sper sa treaca cat mai multi in continuare la Digi Mobil, chit ca performantele nu sunt aceleasi, sunt singurii din tara care sunt mereu corecti si onesti cu clientii lor, care nu maresc tarifele dupa cum le taie capul si care nu vin cu vrajeli corporatiste.

Mai ales partea bolduita as vrea sa vad daca are cineva energia si onestitatea sa-mi raspunda, din cadrul Orange. Sa raspunda inteligentii care iau deciziile astea.

Nu o sa imi mai pierd timpul pe gratis sa mai postez pe aici pentru ca nu meritati. Nici voi, nici alte companii. Timpul inseamna bani.

78 Răspunsuri 78

Vlad3
Junior

Salutare , același lucru și la mine din cauza  inflației mi au  mărit mie abonamentul.au zis ca are un sub punct în care  pot sa mi mărească abonamentul  cum vor ei mi.se.pare o clauza abuziva . A găsit cineva soluția de rezolvare  ? A ți făcut reclamație la OPC ANF ce soluție  ați găsit?

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Am deschis aici un topic pentru problema asta. Vezi daca te ajuta vreuna dintre solutiile propuse acolo.

Client Orange

Boo80
Junior entuziast

Eu am făcut sesizare și la orange și la ANPC, au trecut doar câteva zile . OPC ul revine cu soluție in 30 zile. Orange raspunde la sesizare in aprox 1 săptămâna parca. Oricum la OPC am solicitat control la categoria doleanțe, poate așa dacă rezolva ceva ii obliga sa returneze suma încasată abuziv la toți abonatii.

vally_p
Începător

Atât de mare e foamea la Orange încât și un abonament de fix "Voce 0" provenit de la Telekom și asociat unui abonament de internet fix a fost mărit cu un euro.