anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu nu am primit numărul meu la portare Orange din Telekom

Anonim
Neaplicabil

Bună! Am făcut o portare din Orange Shop, dar nu am primit numărul meu, de ce?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Anonim, numărul tău este și va rămâne numărul tău.

Numărul temporar primit la portare nu afectează în niciun fel apelurile către/ dinspre numărul pe care vrei să îl portezi. Până pe 1 noiembrie vei primi apeluri pe numarul Telekom, la fel ca până acum, deci atâta timp cât SIM-ul cu numărul tau Telekom este într-un telefon funcțional, deschis și intr-o zonă cu semnal, nu vei întâmpina nicio problema în utilizarea lui. 

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Pe ce dată se efectuează portarea? Numărul de telefon pe care l-ai primit este unul provizoriu, iar când este gata portarea, vei avea numărul tău de telefon. 

Anonim
Neaplicabil

În contract scrie că pe 1 Noiembrie.

Ok. Pe 1 Noiembrie, după portare, vei primi un mesaj text prin care ți se precizează faptul că numărul este în rețea și poate fi folosit! 

Bineînteles, pe cartela pe care ți-a dat-o în magazin. Pe cea de la celălalt furnizor nu vei mai avea semnal.

Anonim
Neaplicabil

Ok. Mulțumesc mult! Voi reveni cu un update după portare

MihaiC99
Explorator

Salut,

Ai toate informațiile în actul adițional de portare primit odată cu semnarea contractului.

Mai multe detalii despre portare găsești și aici:

https://www.ancom.ro/procesul-de-portabilitate-explicat-pas-cu-pas 

Anonim
Neaplicabil

Mulțumesc! Am clarificat acum situația

Și nu vrei sa te lămurești citind documentul primit?

FLo1
#StarMember

@Anonim: Cu răbdare se încheie și procesul de portare. Curiozitate, pentru că eu sunt mai plimbăreț: Ce volum de date mobile ai în roaming SEE? Dacă rentează poate fac și eu o portare, dar din Vdf. Mersi.

DanielaH
Moderator

@Anonim, numărul tău este și va rămâne numărul tău.

Numărul temporar primit la portare nu afectează în niciun fel apelurile către/ dinspre numărul pe care vrei să îl portezi. Până pe 1 noiembrie vei primi apeluri pe numarul Telekom, la fel ca până acum, deci atâta timp cât SIM-ul cu numărul tau Telekom este într-un telefon funcțional, deschis și intr-o zonă cu semnal, nu vei întâmpina nicio problema în utilizarea lui. 

delfinas
#StarMember

Puteam sa jur ca vei face mutarea asta, ca o sa lansezi un subiect unde sa apara fix Dragos, ca sa fii sigur ca ai trei solutii, pt ca stii ca solutia de la topicul cu abonamentul si telefonul nu e corecta 100%. 🙂