anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare Orange - aveti sugestii la abonamente și telefoane?

Anonim
Neaplicabil

Salut! As vrea să mă portez pe orange. Aveti ceva sugestii la abonamente și telefoane? As vrea un abonament cu totul nelimitat.

20 Răspunsuri 20

dragosbrm
Cunoscător

Bună. Îti recomand Smart , fiind redus de la 11 euro la 5,5 și are totul nelimitat . Telefon nu iți poți lua in rate, decat daca il platesti integral,sau dai un avans . Portarea o poti face si pe site, dar și intr-un Orange Shop

Zi frumoasă!

Anonim
Neaplicabil

Mulțumesc frumos! O să incerc online, dar dacă nu reușesc, voi merge într-un orange shop.

Cu drag! Așteptăm update!

Anonim
Neaplicabil

Am făcut portarea intr-un magazin orange shop! Mulțumesc!

Există alternative mai convenabile

FLo1_0-1729684354915.png

Despre telefon rămâne să stabilești în funcție de caracteristici, model, sistem de operare, cu sau fără avans.

@dragosbrm: Au fost necesare 2 ore pentru a constata că cel mai ieftin nelimitat e cu 5,5euro, nu cu 7,5. Dar da, nu <dădea bine> soluția declarată deja înaintea răspunsului....😅😅😅

1000006682.jpg

Sunt aromă de blat însiropat...

Totuși, nici acesta nu e un raspuns 100% valabil. De ce? Pentru că, repet, abonamentele reduse sunt FĂRĂ telefon.

1000006686.jpg

A fost doar o întrebare/ Fără urmă de portare. / Pentru alți clienți portați. / Nu mai contează că vor fi derutați.

Anonim
Neaplicabil

Eu întrebasem de portare și achizitionare de telefon in rate fara avans, ceea ce nu este posibil daca nu ai 18 luni. Am aflat acest lucru cand am fost in Orange Shop. @dragosbrm menționase acest lucru .

Unde a mentionat asta? In plus, repet: "Oferta de portare fără telefon, disponibilă online aici și în magazinele Orange, este valabilă la portarea numărului din altă rețea, fără telefon, cu contract pe 2 ani.

Ai inteles? Oferta aceaa e FARA achizitie de telefon, cu sau fara rate. Daca vrei acel abonament redus, NU POTI cumpara si telefon. Intelegi acum de ce solutia aleasa de tine nu poate fi aleasa ca solutie?

Anonim
Neaplicabil

Nu inteleg de ce vă tot certati atat. @dragosbrm a fost primul care a răspuns, asa ca am considerat raspunsul lui ca soluție. Din ceea ce văd zilnic este scos răspunsul lui de la soluție. Pe mine m-a ajutat ce a scris el.

@Anonim: Personal mă bucură faptul că răspunsurile regăsite în Comunitatea Orange ți-au fost de ajutor. Aștept cu interes să revii cu un feedback privind abonamentul contractat, alegerea făcută în final și parcursul până la activarea acestuia. Numai bine. 

MihaiC99
Junior entuziast

Important este faptul că răspunsul a fost util pentru tine.

Indiferent cui ii este atribuită soluția este irelevant din punctul meu de vedere.

O zi frumoasa!

FLo1
#StarMember

@Anonim: Bun venit în Comunitatea Orange. Pentru mai multe detalii îți recomand să analizezi ofertele speciale disponibile în acest moment la Orange: https://www.orange.ro/oferte-speciale/

Tot la fel îți poți alege și un telefon dacă ai nevoie. Pentru o ofertă care să conțină telefon+abonament îți recomand să iei legătura cu un consultant (pe chatul Djingo, menționând ”transfer”), sau într-un magazin Orange sau partener Orange.