Activare casti
De ce nu pot activa căștile celly FLIP2 primite de la Orange?
Mesajul pe care încercaţi să-l accesaţi a fost şters definitiv.
De ce nu pot activa căștile celly FLIP2 primite de la Orange?
Bună ziuaAbonamentul meu “Smart Plus 15” la care plătesc acum 7,5€ va expira pe 19 decembrie. După expirarea perioadei contractuale suma de plată va rămâne aceeași sau va reveni la 15€? Mulțumesc
Salut! Am un ceas Apple Watch Ultra 2 Model A2986 și nu știu dacă îl pot conecta la orange number share. A mai avut cineva problema asta , știe cineva dacă va merge? Mulțumesc frumos!
Bună ziua, am sunat la relații clienți și am primit o ofertă pentru cele doua abonamente pe care le dețin, Fun 8 cu reducere 2 euro (mi s-a spus ca permanentă). Nu știu dacă să accept, în ideea în care după expirarea perioadei contractuale să nu se m...
Ma confrunt cu o problema des intalnita in ultima vreme,in legatura cu plata aplicatiilor din google play folosind metoda orange ca plata. De fiecare data cand schimb device'ul si configurez pe altul nou serviciul de plata prin orange in google play ...
CUM POT TRASFERA CREDITUL RAMAS PE FACTURA ORANGE IN CONTUL MEU BANCAR SAU RETRAGERE LA MAGAZIN? NU AM NICI O CARTELA ACTIVA IN ORANGE
Bună ziua! Am avut Smart Plus 20 timp de 2 ani (cu reducere de 50%) și am rămas în afara periodei contractuale din Septembrie. Însă când încerc să prelungesc abonamentul nu pot alege decât ce este recomandat, cea mai ieftină fiind Smart Plus (intenți...
Ce sa mai!? Sunt client de 20 ani, am început cu un abonament de voce și am continuat cu multe altele, până acum 1 luna când unul din abonamentele de voce mi-a expirat contractul dupa alte 24 luni și am dorit sa il trec pe Orange Business..și ca o f...
Avand in vedere ca Orange a venit cu oferte foarte bune in ultima vreme am decis sa deschid acest topic pentru a compara si a stabili ce avantaje si dezavantaje prezinta fiecare serviciu oferit de Orange.Oferta abonamente YoxoSursa informatiilor si...
Bună! Am nevoie de ajutor. De fiecare dată când mi se termină internetul de pe cartela (abonament), mi se limitează puterea pentru a nu face costuri extra. Toate bune și frumoase, activez o opțiune cu internet din pinata party și fac rost de interne...
Utilizator | Număr |
---|---|
13 | |
11 | |
10 | |
8 | |
8 |
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor