anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nelămurire privind prelungirea abonamentului

Bună ziua! Am avut Smart Plus 20 timp de 2 ani (cu reducere de 50%) și am rămas în afara periodei contractuale din Septembrie. Însă când încerc să prelungesc abonamentul nu pot alege decât ce este recomandat, cea mai ieftină fiind Smart Plus (intenționam să aleg abonamentul Smart fiindcă nu pot folosi beneficiile naționale în roaming, nefiind în România conform politicii de utilizare rezonabilă)

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut. Prelungirea se face doar la un abonament similar sau superior celui avut anterior. Resurse în roaming au toate abonamentele, însă volumul de resurse depinde de valoarea abonamentului. Detalii despre roaming regăsești aici. Dacă vei utiliza abonamentul preponderent în roaming, atunci îți recomand un SIM cu număr local: mai ieftin și fără limitări de utilizare.

Pentru alte detalii te așteptăm în Comunitatea Orange. Numai bine.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut. Prelungirea se face doar la un abonament similar sau superior celui avut anterior. Resurse în roaming au toate abonamentele, însă volumul de resurse depinde de valoarea abonamentului. Detalii despre roaming regăsești aici. Dacă vei utiliza abonamentul preponderent în roaming, atunci îți recomand un SIM cu număr local: mai ieftin și fără limitări de utilizare.

Pentru alte detalii te așteptăm în Comunitatea Orange. Numai bine.

Vă mulțumesc pentru răspuns. Am fost nelămurit deoarece știam că schimbarea abonamentului cu unul similar sau mai scump se aplică doar în timpul perioadei contractuale, nu și în afara acesteia.

Din cauza că locuiesc înafara României, cantitatea beneficiilor este indiferentă, întrucât se aplica o taxă de utilizare rezonabilă. Și da, deja am cartelă cu număr local, deci nu este mare problemă.

Să aveți o zi bună. 🙂

MihaiC99
Junior

Salut,

Fiind în afara perioadei contractuale poți cere o oferta contactand serviciul clienți.

https://www.orange.ro/contact/ 

Daca nu obții oferta dorită poți solicita închiderea abonamentului și trecerea pe cartela prepay.

Ulterior vei putea alege orice abonament dorești.

🙂 

FLo1_0-1730804082852.png

.....cu vechime zero. Știi acele jocuri ale copilăriei la care un zar norocos te ”întorcea” fiind aproape de finish direct de unde ai plecat? Cam așa e și asta. Poate e bine, dar poate fi și rău. Depinde de fiecare. Personal așa am ajuns pe PPY după 18ani.

Important este ca utilizatorul să cunoască toate opțiunile disponibile.

Decizia finală îi aparține și depinde de necesitățile sale.