anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce benefici am daca ma portez de la Vodafone la Orange?

Anaa25
Începător

Salut! Ce benefici am daca ma portez de la Vodafone la Orange? 

Si ce telefon pot sa imi achizitionez?

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Ana, bun venit in Comunitate!!!

Aceste detalii le poți afla punctual daca mergi la un magazin Orange sau soliciți o ofertă aici  unde poți obține, de asemenea, detalii despre portare  

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Ana,

Pentru telefon (daca il vrei in rate pe factura), ai nevoie de vechime in retea (min 18 luni). Dar il poti lua in rate si cu un card de credit, daca ai un loc de munca stabil, un venit decent si raportat la ANAF. Ca si card de credit, iti pot recomanda (si nu pentru ca e "Orange"), cardul de credit de la Orange Money. Ai 12 rate oriunde in lume, pentru cumparaturi de min 300 de lei. Am asa ceva, si il folosesc cu mare placere.

Pe langa asta, in functie de zona in care te afli, poti beneficia de acoperire mai buna, viteza de internet mai buna, disponibilitate VoLTE si VoWIFI mai buna (in functie de telefon).

Acuma, experienta poate sa difere in functie de multe lucruri. Dar pot sa-ti spun motivul pentru care m-am portat eu de la Vodafone: semnalul. Si posibilitatea de a folosi VoLTE si VoWIFI pe telefonul pe care il aveam in momentul ala. Pe Vodafone nu aveam serviciile astea in soft. Posibil ca telefoanele mai noi sa le aiba. Dar iti spun de ce m-am portat eu. Dupa 6 ani in care m-am rugat de ei sa rezolve problema de semnal, incercarile mele au ramas fara raspuns, si situatia a ramas neschimbata. Motiv pentru care am ales portarea.

Pentru o oferta completa, iti recomand si eu o vizita intr-un Orange Shop. Poti discuta punctual cu un consultant de acolo, si alegi ce oferta ti se potriveste cel mai bine.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Anaa25: Bun venit în Comunitatea Orange. Cel mai bine transmite o solicitare în acest sens din pagina de contact de aici, cum că dorești un abonament (portare). Ei te vor contacta pentru a vedea ce și cum dorești... într-o primă fază. Dar fiind vorba de portare, cel mai sigur vei obține un răspuns mai rapid într-un OrageShop (sau partener Orange). Cât privește ”ce telefon dorești”.... depinde de buget, preferințe, utilizare, necesar. Dar cu siguranță și acest aspect îl vei putea clarifica palpabil mai ușor într-un Shop.

Succes și Sărbători fericite.

Blue12
Senior

Poti sa suni la numarul de telefon 0219890, si sa ceri o oferta pentru portare. Consultantii Orange iti vor spune ofertele disponibile, precum si ce telefon poti sa iti achizitionezi. Acest numar de telefon este disponibil luni-vineri, de la 9:00-18:00, sau le poti trimite o cerere sa te contacteze, dar va dura ceva mai mult: https://www.orange.ro/abonamente/