la 13-07-2026 03:35 PM
Bună ziua,
Întâmpin o problemă cu trimiterea SMS-urilor către numere din rețeaua Vodafone.
Problema a apărut după ce am rămas fără credit saptamana trecuta. La cateva ore dupa ce am ramas fara credit am încărcat cartela cu o opțiune de 16 euro, deoarece am nevoie și de roaming pentru săptămâna viitoare, când voi pleca din țară. În prezent sunt în România.
De atunci, nu mai pot trimite SMS-uri către Vodafone ci doar pot suna in reteaua Vodafone. Către alte rețele nu sunt probleme. Am verificat că am suficient credit și opțiunea este activă. Este un numar personal si nu trimit mai mult de 10 - 20 sms pe zi de pe telefon.
Am încercat deja următoarele:
Cei de la suport Orange mi-au zis sa vorbesc la Vodafone. Am contactat și Vodafone, iar ei mi-au confirmat că din partea lor totul este în regulă și că numărul meu nu este blocat.
Ce aș mai putea verifica sau ce se poate face din partea Orange pentru a rezolva această problemă?
Mulțumesc!
la 13-07-2026 04:19 PM
Salut, Andrei! Bun venit în Comunitate!
Situația pe care ne-ai semnalat-o nu pare să aibă legătura cu reîncărcarea cu opțiune. Înțeleg că nu poți trimite SMS-uri către niciun număr din Vodafone? Sau este doar un singur număr către care ai încercat? Persoana/ persoanele către care încerci să trimiți sunt în țară sau în roaming? Primești vreun mesaj de eroare (Failed sau Livrare eșuată)? Au fost cumva mai multe SMS-uri trimise în Vodafone în ultima perioadă?
la 13-07-2026 04:36 PM
Buna si multumesc pentru raspuns.
Da corect nu pot trimite sms-uri la nici un numar de Vodafone ci doar sa primesc, toti destinatarii sunt in tara. Nu primesc nici o eroare decat imi spune la confirmare de primire, status: esuat. Nu am avut un numar mai mare fata de cel uzual 10 - 20 sms pe zi. M-am mai documentat si vreau sa intreb daca nu exista vreo problema de rutare?
13-07-2026 04:41 PM - editat 13-07-2026 04:56 PM
Cele 10-20 de SMS-uri/ zi sunt către același destinatar sau către destinatari diferiți? Este posibil să existe acolo o limitare la primirea de mesaje.
la 13-07-2026 05:04 PM
Nu, sunt destinatarii diferiti dar pana acum nu am avut nici o problema si au fost dati anul trecut cand expediam si cate 50 sms/zi si nu au fost probleme.
la 13-07-2026 05:35 PM
Salut @andreipc
Primesti SMSuri din Vodafone?
Daca da, as zice ca problema e undeva la routarea SMSurilor intre orange si vodafone. Ce as face eu? As verifica setarile pentru sms uri, sa ma asigur ca sunt corecte, si daca orange-oeange e ok, orange-digi e ok, insa orange-vodafone esueaza, e clar ca e problema si e 100%reproductibila, si ar trebui sa se ajunga cu un ticket la nivelul 2 tehnic Orange pentru a investiga unde a ramas "agatat".
Zi cu soare!☀️
la 13-07-2026 06:25 PM
Buna
Da din vodafone primesc si pot suna in vodafone. Nu pot sa trimit sms-uri in Vodafone. Am verificat setarile sms, am incercat si cu un alt telefon dar aceeasi problema. Cum pot face acest ticket de nivelul 2?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor