27-10-2025 08:53 AM - editat 27-10-2025 01:00 PM
De ce as mai ramane la Yoxo cand la Vodafone nelimitat net național 5G
Nelimitat minute în rețea, naționale & în roaming SEE
Nelimitat SMS în rețea
5.1GB roaming SEE
Totul la 4 euro cu TVA inclus.
la 27-10-2025 02:20 PM
Daca te referi la cele 180 de zile de perioada de gratie, la care se adauga valabilitatea resuselor in cazul dezactivarii, da, e un avantaj (valabilitatea resurselor este "vizibila" la termenii si conditiile de utilizare).
la 27-10-2025 02:24 PM
La asta mă refeream.🙂
Este un avantaj și pentru cei care sunt la prepay și nu încărcau lunar
la 11-11-2025 10:39 AM
1.VO DA schimba preturile mereu in timpul contractului. 2 servicii client și suport tehnic cele mai proaste și lente din RO. 3 .Viteza de internet mobil mai mica și de calitate mai slabă la parametri ca Orange se poate consulta site ul international OKLA . 4. Spectre frecvente mai slabe și mai puține ca Orange . 5.Preț/calitate pe 24 h de servicii oferite sub Orange . Cel.mai bun abonament mobil din RO (performanta -calitate/ preț ) după 9 decembrie 2025 este YOXO 4.9 eur. Nu va mai chinuiti cu căutatul lucrurile sunt clare acum .....și clasamentul e mai simplu de făcut.
la 11-11-2025 11:51 AM
Salutare!
Desi sunt de acord cu ce ai zis, m-as lega doar de viitorul pret al Yoxo din mai multe motive:
O sa citez un youtuber: degeaba platesti 5 lei pe luna daca serviciile receptionate nu sunt satisfacatoare (si ca o completare personala: degeaba platesti mai mult daca nu folosesti majoritatea serviciilor primite).
la 11-11-2025 12:05 PM
1 Ai uitat de calitatea netului și viteza. În plus la Orange ....toți vor vinde pe eur din cei trei provideri din RO pe mobil nu vor mai exista abonamente in RON deh inflația. . Nu îți mai da nimeni performanta cost sub 5 eur deoarece 5 eur azi este cam egal cu valoarea 3 eur din 2018. Nu exista ieftin și bun astea sunt vise umede .... Prețul mic undeva se varsă ..ori suport prost ..ori calitate proasta net ori acoperire proasta ori congestie la ore de vârf. Nu mai visați . Vreți serviciu mobil bun trebuie minim 5 eur luna preț TVA înclus. Restul sunt scamatorii de marketing jalnice de păcălit eventuali naivi. Astăzi când vorbim cel.mai bun pachet perf cost calitate este YOXO 4.9 eur din 9 decembrie restul e can can de marketing pt atehnici.
la 11-11-2025 12:31 PM
N-am uitat de viteza, doar ca fiecare ia in calcul mai multe criterii. Mie imi ajung 50-60Mbps, altuia nu-i ajung 500Mbps (viteze pe mobil, nu pe fibra). Poate pe mine nu ma intereseaza minutele internationale si m-ar ajuta sa fiu taxat la minut, nu la pachet. Altii vor dori invers (e mai ieftin engross decat endetail). Poate mie imi ajung 500 minute nationale pe luna, la altii nu le ajunge nelimitatul.
Merg pe premisa ca nevoile pot fi (si sunt) diferite. Eu ma tot intreb de ce niciun operator nu face o statistica a minutelor internationale consumate si sa le ofere doar celor care le folosesc? Nu cred ca am depasit 10 minute in aproape 20 de ani de cand am mobil.
11-11-2025 01:05 PM - editat 11-11-2025 01:07 PM
1. Pachetele sunt făcute să asigure nevoi generale nu particulare. Sunt făcute studii in piata de softuri specializate. 2.Firma trebuie să facă și un profit per user pt că nu e telefonia lui Sfânta Parascheva. 3 Pachetul este făcut și cu studierea ofertelor concurenței de obicei sunt înțelegeri "pe sub masa " fiecare știe ce bube are in cap și ce poate oferi și își împart piata conform podiumului. Restul e dezbatere inutila. Pachetul Yoxo 4.9 eur luna e cel mai bun din 10 decembrie 2025
la 11-11-2025 02:23 PM
N-as vrea sa fiu carcotas, dar Yoxo de 4.9E il comparam cu ce anume? Intreb intrucat intra in zona abonamentelor Digi nelimitate (cost 5.08E). La 19 lei (4E) Yoxo era bun pentru cei care nu aveau 2 abonamente sa poata obtine reducerea la 4E/ abonament.
Gandeste-te ca, pentru 0.18E (1 leu in plus) s-ar putea sa fie o problema pentru Orange: de ce as alege Yoxo daca cand pot lua Digi la 2 sau 3E, chiar daca nu sunt nelimitate, dar ma incadrez in minutele disponibile? Si nu vorbesc din softuri, ci din realitatea pura (unchiul sotiei are Digi si i se pare cea mai buna retea. Ghici de ce: foloseste un telefon 2G si nu-l intereseaza netul. Asa sunt si alti vecini, chiar mai tineri (pe la 30-35 de ani). Nu am pretentia sa ma crezi pe cuvant, doar expun o realitate dintr-un judet al Romaniei.
Mergand pe aceasta comparatie (2/3E si Yoxo 9 lei) iti pun cateva intrebari (vorbim de conditii similare, daca nu chiar identice de receptie a serviciilor):
E un punct de vedere. Stiu ca Orange este, in general, mai bun ca restul, dar, in momentul in care se fac modificari care nu ma ajuta in stilul meu de comunicare, va fi evident ca voi cauta solutii.
Si da, stiu ca profitul este obligatoriu pentru o firma, altfel nu ar fi infiintata. Doar gandeste-te la aceasta comparatie.
Si nu, nu am o problema ca oferta se actualizeaza la anumite intervale, problema e ca stilul meu de consum nu se schimba asa des.
PS: eu prefer sa vad la nivel macro ("global") serviciile. Am tot spus-o: pentru unii, un abonament de mobil la 8E e scump, dar pentru altii, pentru cei 8E, la care se mai adauga alte servicii pentru care primesc reduceri, la nivel global (macro) le este mai bine.
la 11-11-2025 02:32 PM
Perfect adevarat ..Digi mobil este pt cei ce nu își permit sau pt cei ce stau majoritatea timpului în oraș sau au telefoane cu taste . Corect . E pt saraci CU SMARTPHONE ( de obicei cei ce desfac foile la plăcintă pt 2 euro ) avand netul mobil cel mai slab. Corecta afirmația . Când nu ai bani Digi e bun .
la 06-11-2025 07:13 PM
Mai analizează acum. A venit un mail.
la 06-11-2025 07:20 PM
Tocmai l-am citit. Vesti proaste.
la 06-11-2025 07:15 PM
Citește mailul. De la yoxo.
la 06-11-2025 07:21 PM
L-am citit. Analizăm și vedem care va fi soluția optimă.
la 13-11-2025 02:07 PM
Chestia asta cu "Yoxo este singurul care nu a mărit preturile nici măcar când sa mărit tva-ul" va fi in curand de domeniul trecutului, din pacate. Din decembrie si Yoxo se va alinia la politica celorlalti: prinde multi clienti, apoi creste pretul, oricum nu vor pleca toti.
la 13-11-2025 02:12 PM
Fiecare furnizor are propria strategie de marketing. Atât timp cât există concurență, nu imi fac griji. La concurenta găsesc oferte și cu 3 euro totul nelimitat.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor