anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare cartela prepay la YOXO de la Vodafone

Loli12
Începător

Buna,

A mai pățit cineva sa nu se poată porta in aplicația YOXO de la Vodafone? Îmi tot da eroare dupa completarea datelor personale. Am încercat de nenumărate ori si cei de la suport nu fac nimic spre a ma ajuta.

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@Loli12: Bun găsit în Comunitate.  Încearcă o reinstalare a aplicației sau revino cu un screenshot a erorii returnate. Un răspuns de la suport vei primi pe mâine. 

URSUL
Începător

Salut! Acum câteva luni am încercat să portez o cartelă Vodafone la YOXO, din aplicația YOXO și nu am reușit. Până la urmă am făcut portarea intr-un Orange Store de la cartela Vodafone la Orange prepay și înainte cu câteva zile să expire opțiunea care s-a activat pe Orange prepay, am facut portarea la YOXO. Cartela Orange a fost nevoie să o încarc cu 5 euro, pentru care am primit opțiune de 6 euro.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu pot spune că au existat astfel de probleme la portarea prepay-ului de la Vodafone la yoxo 

Încearcă sa reiei procesul de la început. Ce eroare primești?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie reluat procesul și dacă tot nu funcționează, se poate face trecerea întâi la un prepay Orange (online sau în magazin fizic) și ulterior se poate face trecerea la yoxo.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Loli12, ne poți trimite în mesaj privat adresa de e-mail cu care ți-ai creat contul? Vom ruga și noi colegii de la YOXO să verifice situația ta.

DanielaH
Moderator

@Loli12, ai reușit să faci portarea?