14-11-2024 10:26 PM - editat 14-11-2024 10:30 PM
Buna ziua. Incerc de mai multa vreme sa deschid un cont Yoxo cu eSIM. Sunt cetatean Roman domiciliat in strainatate. Am si pasaport strain si Romanesc. Nu am carte de identitate Romaneasca (nu mi se permite deoarece locuiesc in strainatate).
La pasul in care trebuie sa scanez documentul de identitate, daca incerc pasaportul Romanesc, primesc o eroare "Uf, a aparut o eroare...". Daca incerc pasaportul strain, trece de pasul acesta, dar ma pune sa completez un formular cu CNP, adresa, etc. Numai ca nu pot trece mai departe, pentru ca imi da eroare "Eroare CNP. Te rugam sa introduci CNP-ul din permisul de sedere".
CNP-ul introdus este al meu, 100% corect, nu stiu de ce nu il accepta. Mai precizez ca nu imi cere la nici un pas sa scanez vreun permis de sedere.
Acum 2-3 ani am reusit sa activez un numar, dar intre timp am renuntat la el. Daca-mi aduc bine aminte, am scanat prima data pasaportul strain, apoi mi-a cerut sa scanez permisul de sedere, si am scanat pasaportul Romanesc la acel pas. Insa de data asta nu mai trece prin pasul in care imi cere permisul de sedere.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor