anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eSIM și SIM fizic Yoxo

flashule
Junior

Salut, mi-am activat la yoxo un esim, am o întrebare, nu am sediu orange la mine în oraș pentru a-mi lua o cartela fizica, pot să cer cartela prin curier?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salut,

"Poți solicita trecerea de la eSIM la o cartelă SIM, însă acest proces nu se poate realiza prin curier. Va trebui să mergi în cel mai apropiat magazin Orange pentru a face cererea de schimbare.

Schimbarea se face doar la cererea titularului de abonament, care trebuie să prezinte un act de identitate. Cartela SIM va fi oferită gratuit.

În cazul în care dorești să revii la o cartelă SIM, asigură-te că:

• Ai acces la numărul de telefon pentru care dorești schimbarea.
  • Dispozitivul pe care dorești să folosești cartela SIM este compatibil cu aceasta.

Pentru mai multe informații, te rog să contactezi Serviciul Clienți."

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai urmat pasii recomandati?

https://www.yoxo.ro/esim/

delfinas
#StarMember

FLASHULE,  bun venit in Comunitate!!!

Vrei sa renunti la eSIM?

"Poți comanda o cartelă SIM YOXO din aplicația YOXO, în momentul configurării abonamentului. SIM-ul ajunge prin curier la adresa comunicată de tine în aplicația YOXO, în câteva zile. "

DETALII: https://www.yoxo.ro/sim/

MihaiC99
Campion

Salut,

"Poți solicita trecerea de la eSIM la o cartelă SIM, însă acest proces nu se poate realiza prin curier. Va trebui să mergi în cel mai apropiat magazin Orange pentru a face cererea de schimbare.

Schimbarea se face doar la cererea titularului de abonament, care trebuie să prezinte un act de identitate. Cartela SIM va fi oferită gratuit.

În cazul în care dorești să revii la o cartelă SIM, asigură-te că:

• Ai acces la numărul de telefon pentru care dorești schimbarea.
  • Dispozitivul pe care dorești să folosești cartela SIM este compatibil cu aceasta.

Pentru mai multe informații, te rog să contactezi Serviciul Clienți."

DanielaH
Moderator

Salut, @flashule!

Confirmăm și noi că poți reveni oricând la o cartelă SIM clasică de la eSIM, dar pentru aceasta este necesară deplasarea într-un magazin Orange și solicitarea unei cartele SIM.