anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo, Orange, Perioada de gratie

david19
Vizitator

M-am portat de pe Vodafone cartela prepay pe Yoxo eSIM pentru a putea folosi eSIM când m-am mutat în Anglia. Nu mi-am dat seama ca atunci când anulezi abonamentul Yoxo ești mutat pe rețeaua Orange.

Nu am încărcat numarul pe Orange și am intrat in perioada de grație. Ultimul mesaj de la Orange spune “contul tău este inactiv”. Ce pot face sa reactivez numărul? In aplicația My Orange când introduc numărul de telefon îmi dă eroare. Cartela fizică era Vodafone iar acum am doar eSIM pe telefon.

10 Răspunsuri 10

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Dacă cartela nu a mai fost reîncărcată, devine inactivă, stă în carantină la orange 60 zile ( timp in care o poti recupera) iar după se reîntoarce în rețeaua inițială.

Dacă nu au trecut mai mult de 60 zile, sună la +40374300300, și cere reconectarea numărului de telefon pe aceeași cartelă.

Dacă au trecut mai mult de 60 de zile, nu mai ai ce face.

Când ai primit mesajul?

Poți vedea dacă se mai află în rețeua orange pe site-ul portabilitate.ro  , introducând nr. de telefon

Așteptăm răspuns dacă ai rezolvat ceva!

Am verificat și apare ca încă e în rețeaua Orange

Cartela nu mai are semnal, nu? 

Sună la +40374300300, se rezolvă imediat. Nu știu dacă mai este deschis acum, dar sună mâine, să nu treacă cele 60 zile.

Când ai primit ultima dată mesajul?

Încearcă să contactezi și serviciul clienți Yoxo prin chatul din aplicația Yoxo pentru suport. Poate au posibilitatea de a te ajuta.

Pololică
#StarMember

Salutare, dacă nu au trecut 60 de zile, poți reactiva numărul din aplicația Yoxo. Doar să ai în vedere că, fiind în afara SEE, va trebui să activezi opțiunea de 6E pentru roaming UK (asta suplimentar de abonamentul lunar) 

Daca vrei să ai consum doar pe credit, va fi necesar sa activezi o luna de Yoxo și sa treci pe prepay. 

Nu pot face din Yoxo pentru ca îmi cere cod PIN din SMS, iar eu nu mai primesc nici sms-uri nici apeluri pe numărul ăla, nici semnal nu mai apare.

CalinR
Cunoscător

Se poate recupera numarul. Mergi intr-un magazin Vodafone si fa un abonament pentru numarul respectiv. S-ar putea aplica niste costuri pentru numar preferential.

Se poate fără abonament! Metoda asta se aplică dacă au trecut cele 60 de zile. Dar oricum, Orange nu are dreptul să păstreze numărul de telefon, odată ce nu mai este alocat, trebuie reîntors la operatorul inițial.

Dacă trec 60 de zile, numărul se reîntoarce la vodafone, și acolo trebuie făcut abonament cu nr. preferențial

Daca au trecut 60 zile atunci numarul se intoarce la operatorul initial. Vodafone poate sa iti reactiveze numarul doar la abonament si doar daca figureaza ca fiind al tau. Daca nu figureaza in baza de date ca fiind numarul tau atunci numarul intra in carantina. Habar nu am care este perioada de carantina. Apoi poti cere numarul dar numai la abonament

Eu mă refeream că se poate fără abonament dacă numărul este la orange, și nu a trecut perioada de 60 de zile ( carantina). După cele 60 de zile numărul se întoarce în rețeaua inițială, respectiv vodafone, iar de atunci ei îl reintroduc în circulație, și implicit, dacă se vrea recuperarea nr. trebuie făcut abonament la vodafone cu nr preferențial.

La mine a funcționat așa când am portat un număr în digi. Reziliasem abonamentul, iar numărul s-a reîntors la telekom. Apoi am făcut abonament cu număr preferențial la telekom (nu mai aveam nevoie de număr, dar era trecut într-un cont de care uitasem și nu îl puteam accesa fără cod pe nr) , și așa am recuperat numărul