anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dacă fac cerere de portare către YOXO, voi primi o contra oferta?

Antonescu
Explorator entuziast

Bună ziua!

Știu ca atunci când inițiezi o cere de portare către o alta companie de telefonie, primești mesaj cu o contra oferta! Dacă fac cerere de portare către YOXO, voi primi o contra oferta? 

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Portare de unde? Nu ai abonament Orange acum?

Antonescu
Explorator entuziast

Sunt pe Orange. 

Yoxo este Orange (o combinatie intre cartela/prepaid (valabilitate 30 de zile si plata in avans cu cardul) si abonament (se emite factura, se face pe baza de buletin, etc). Nu stiu daca vei primi o contra oferta din moment ce ramai, practic, in aceeasi retea.

Ai varianta sa portezi catre alt operator (Vodafone, Digi, Telekom Lycamobile, Benefito Mobile) si sa vezi daca primesti ceva.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Antonescu

Daca companie de la care te portezi catre YOXO obișnuiește sa facă contra oferta in mod normal, atunci da. Faptul ca te portezi catre YOXO nu are importanta. Depinde la ce retea esti si daca folosesti cartela sau  abonament. Tu folosesti cartela sau abonament?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Nu am incercat, dar tind sa cred ca nu. Si nici pentru alte retele nu e garantat ca primesti o contra-oferta. Daca vrei o noua oferta, cel mai simplu, ceri asta printr-un apel la 300 sau folosind mijloacele de contact de aici.

Client Orange

Antonescu
Explorator entuziast

Problema e ca am încă perioadă contractuala mare! 

Blue12
Senior

Poti depune o cerere de reziliere in loc sa incerci sa te portezi. Cand te suna de la Orange sa te intrebe de ce vrei inchiderea  abonamentului, le spui ca doresti o oferta mai buna. Cererea poti sa o depui pe orange.ro/contact, in partea de jos a paginii, unde scrie "trimite-ne un mesaj". 

Cu portare in Yoxo nu cred ca vei primi o contraoferta, e cam aceeasi companie. Eventual doar daca esti client OROC si vrei sa te portezi in Yoxo sau Orange. Daca vrei sa incerci totusi cu portarea, eu as initia o cerere catre Digi, iar daca imi convine contraoferta primita as anula cererea. Totusi, daca ai perioada contractuala mare nu stiu ce oferta ti-ar face, prea mari reduceri nu vei avea, daca vei avea.

Antonescu
Explorator entuziast

Cererea de portare a numarului dvs. fost inregistrata. Apelati gratuit 300 si veti beneficia de o oferta speciala, adaptata nevoilor dvs. de comunicare.

Antonescu
Explorator entuziast

Salut! Ne dorim sa ramai alaturi de noi si, de aceea, iti oferim incepand de azi 50% reducere la taxa abonamentului timp de un an. Pentru a te bucura de oferta, tot ce trebuie sa faci este sa anulezi cererea de portare. Daca doresti o alta oferta sau detalii suplimentare suna la numarul 0374747986

 

Antonescu
Explorator entuziast

E trist ca doar asa primești oferte bune, doar făcând cerere de portare către un alt operator! Sincer mi se pare bătaie de joc la adresa clienților! Când faci cerere de portare ți se oferă abonamentul de 2 euro, cu 1000 min naționale, nelimitat minute și sms în rețea și 58gb trafic de date, pe toată durata păstrării abonamentului.

Abonamentul de 4 euro, cu peste 100 GB trafic. Ambele fără Roaming. 

Sau 50% reducere la abonamentul actual. Menționez ca în prezent am un Fun 9 Roaming cu perioada contractuala pana în octombrie 2024.