anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod incorect activare numar YOXO

zizuflorin
Începător

Buna ziua. Vreau sa ma portez de la Digi la Yoxo, am facut cererea de portare iar astazi a ajuns numarul temporar. Dar cand scanez seria cartelei sau o intriduc manual imi zice cod incorect. Am trimis la cei de pe chat mesaj cu problema si de fiecare data primesc raspuns de la alta persoana: prima a spus ca nu gaseste seria si nu este nici o cerere de portare :)) iar a doua persoana mi-a spus ca a gasit cererea mea de portare si seria cartelei si sa o activez in aplicatie....dupa care imi inchide conversatia. Poate gasesc aici o rezolvare.

27 Răspunsuri 27

DanielaH
Moderator

Salut, Florin! Bun venit în Comunitate!

Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon și adresa de e-mail asociată contului (în mesaj privat)? Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

nusunteu
Începător

Salut! Vad ca Daniela a raspuns deja deci cel mai probabil e deja ca rezolvat. Dar in caz ca nu se rezolva sau o sa mai faci asta pe viitor, nu mai astepta livrarea cartelei. Fa portarea pe esim iar dupa ce portarea s a facut, mergi in orange shop si cere sim fizic. Eu asa faceam cand eram la yoxo si profitam de lunile gratuite, mi se pare mai simplu si poate chiar mai rapid

Salutare!

Singura problema ar fi compatibilitatea cu eSIM a telefonului sau eSIM este deja ocupat cu un sim activ si nu te afli intr-o zona cu WiFi. Cu exceptia SUA unde IPhone este eSIM online si permite dual eSIM standy, nu cred ca mai sunt producatori (poate Samsung?) care permit acest lucru si necesitatea WiFi este imperioasa. 

Este o solutie de luat in calcul, dar are si mici neajunsuri.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Până când obținerea unui nou profil eSIM nu va putea fi făcută 100% online, inclusiv în caz de pierdere sau defectare a telefonului, voi rămâne la SIM-ul clasic.

Cand am avut ab la vodafone si tot faceam reinstalare de soft ca nu stiu ce avea de o tot lua urat, vorbeam la vodafone si le spuneam de situatie. Ma puneau sa fac o declaratie scrisa cu semnatura, “copie” (mergea si poza) la buletin semnata si scris conform cu originalul. Trimiteam pe mail si in maxim o ora aveam codul qr (nu mai stiu daca se practica asta acum). Erau totusi reticenti in a te ajuta, spuneau ca functia asta a fost bagata in pandemie si nu s a mai deranjat nimeni sa o scoata (la fel cum bcr inca iti cere programare). Poate au lasat o ca au descoperit utilitatea ei, orange nu stiu de ce nu au bagat asta, tinand cont ca incompetenta creste cu cat se retrag angajatii vechi. Am cerut in shop o emiterea unui nou esim, a vazut ea acolo sa poti activa direct pe telefon din setarile lor, daca clientul are iphone. Scria mare acolo sa treaca EID din setari, ea a trecut ICCID1, chiar daca scrie mare in setari EID si sunt destul de apropiate…20 de minute a stat

MihaiC99
Campion certificat

Dacă metoda ar fi una oficială și la Orange, cu siguranță aș trece la eSIM. Ideea este că, odată ce trec la eSIM, vreau să știu că nu va mai fi necesar să merg într-un magazin fizic.

Daca metoda ar fi una oficiala la orange tot la sim fizic raman. Frica de a fura cineva telefonul si sa foloseasca cartela se rezolva cu pin in setari, si tot mi s ar parea mai usor sa scoti cartela din telefon si sa o pui la loc sau in alt telefon, in loc sa astepti sa iti genereze ei cod nou

MihaiC99
Campion certificat

Pai sa stii ca pentru sim iti fura cineva telefonul.🙂

Primul lucru pe care il va face hotul va fi sa scape de SIM.

Apple baga deja de ceva timp iphone cu dual esim standby, parca 11 era singurul care permite doar un esim activ. Samsung cel mai probabil foloseste standby sau poate chiar active. De celelalte brand uri nu stiu. Si eu descarcam tot timpul pe date mobile. Mi se pare mai usor si mai rapid asa. Nu stai dupa curieri sa iti aduca cartela. Sa astepti o saptamana numarul temporar sau chiar mai mult si portarea, mai bine astepti doar portarea si maxim o ora cat te duci pana in shop si te intorci

Unul din atributele eSim este fix viteza de utilizare. Practic, e imediat. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

zizuflorin
Începător

Multumesc pentru ajutor

Nu stiu daca poti sterge, dar iti recomand sa o faci daca poti. Trimite-i mesaj in privat cu informatii personale, sa nu ai parte de troll pe mail si pe nr temporar

Salut, zizuflorin,

Te rugam sa stergi aplicatia, iar dupa reinstalare sa reiei procesul de activare al cartelei.

am facut asta de 2 ori si am aceeasi problema