la 13-05-2025 07:20 PM - editat ultima oară la 14-05-2025 08:26 AM de DanielaH
am facut un nou abonament YOXO pe numarul mamei mele, in conditiile in care recent si-a incheiat abonamentul cu o alta companie de telecomunicatii; ideea este ca a vrut foarte mult sa isi pastreze numarul de telefon vechi, si acum cand am finalizat toti pasii pentru abonamentul ei vad ca in aplicatia YOXO imi apare ca ar avea alt numar de telefon iar la status imi apare "in activare" chiar daca eu am ales de la bun inceput optiunea de a-si pastra numarul; e totul ok sau ar trebui sa ma ingrijorez ca si-a pierdut numarul de telefon?
la 13-05-2025 07:35 PM
@razvanS2009: Bun venit în Comunitate. Orice proces de portare (abonament, prepay, yoxo.... nu contează) presupune anumite etape, iar activarea abonamentului pe un număr temporar este o primă etapă. Portarea poate să dureze de la 3-5zile, iar despre finalizarea portării vei fi anunțat inclusiv prin SMS. Posibil să fi optat și pentru un SIM fizic, deci între timp trebuie să primești și acest SIM. La finalizarea portării vei păstra numărul portat (vechi), nicidecum numărul temporar.
Succes și te așteptăm cu noutăți.
la 13-05-2025 07:35 PM
@razvanS2009: Bun venit în Comunitate. Orice proces de portare (abonament, prepay, yoxo.... nu contează) presupune anumite etape, iar activarea abonamentului pe un număr temporar este o primă etapă. Portarea poate să dureze de la 3-5zile, iar despre finalizarea portării vei fi anunțat inclusiv prin SMS. Posibil să fi optat și pentru un SIM fizic, deci între timp trebuie să primești și acest SIM. La finalizarea portării vei păstra numărul portat (vechi), nicidecum numărul temporar.
Succes și te așteptăm cu noutăți.
la 16-05-2025 11:42 PM
Salut,
În procesul de portare către YOXO se activează inițial un număr temporar YOXO. Acest număr este utilizat provizoriu, până la finalizarea transferului numărului de la operatorul anterior la YOXO.
Este normal ca, în această etapă, în aplicație să apară statusul „în activare” și un alt număr (cel temporar).
După finalizarea portării, numărul vechi va deveni activ pe abonamentul YOXO, iar numărul temporar va fi dezactivat automat.
Vei fi notificat prin aplicație și prin SMS când procesul de portare s-a încheiat cu succes.
Până atunci, se pot utiliza resursele incluse în abonament prin intermediul numărului temporar. După portare, toate serviciile vor fi disponibile pe numărul original.
https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-portez-un-numar-din-alta-retea-la-yoxo/
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor