anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare Vodafone - Orange

Florincretu
Începător

Buna ziua,

Ieri seara am optat pentru portarea unui abonament Vodafone la Orange (abonament smart plus), am selectat optiunea eSIM si pana in acest moment am primit doar sms/e-mail in care a trebuit sa selectez intervalul dorit de portare si cam atat. Observ ca mi s-a alocat un numar temporar, dar intrebarea mea este cum intru in posesia acelui cod QR pentru activare ESIM? Trebuie sa merg neaparat intr-un magazin fizic?

Multumesc!

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Ai cont creat în comunitate, ar trebui să ai și unul în My Orange. Ai încercat să accesezi contul My Orange? 

FLo1
#StarMember

Salut @Florincretu! Durata unei portări este de minim 3 zile lucrătoare, așa cum menționam și pe subiectul (topicul): [Tutorial] 10 sfaturi (pași) de luat în considerare în cazul portării unui număr de telefon Orice alte modificări ale numărului temporar și obținerea unui QR pentru eSIM vor fi ulterior validării procesului de portare, adică după ce vei fi anunțat că portarea este finalizată. În acest moment, poți obține un eSIM doar pentru numărul temporar generat/alocat până după portare. 

GeorgianaD
Moderator

Salutare, @Florincretu! Bine ai venit în Comunitate! 😊 Răspunsurile de mai sus ți-au fost de ajutor? Dacă mai ai întrebări sau nelămuriri, suntem aici să te ajutăm.

DanielaH
Moderator

Florin, s-a rezolvat situația?