anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

S-a schimbat cumva frecventa pentru satelit?

Giknu
Junior

Bună ziua,  s-a schimbat cumva frecventa pentru satelit? Eu nu mai am semnal deloc, sunt pe satelitul Hellas de când a fost Telekom.

Mulțumesc 

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Bun venit în Comunitate!

Ești abonat Orange sau Orange Romania Communications?  Este o situație recentă sau se întâmplă de mai mult timp? Dă-ne, te rog, mai multe detalii.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Abonat Orange România, de vreo 2 săptămâni numai am semnal

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă o rescanare a grilei de satelit, pentru că s-au făcut unele rearanjări de canale. Poate, în același timp, să fie și antena dereglată. Vezi cum stai cu semnalul și dacă nu este bun, sună la 300 și apoi formezi 1-3-2, pentru deranjamente sau le scrii din secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Giknu, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Da, Mulțumesc 

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare. Ce se întâmplase? Cum s-a rezolvat? 

Am vrut sa dau o resetare și am schimbat din greșeală   ,Entry Point,, era bifat la 9 în loc de 1.

Am Orangetv în Italia ,cum ai finalizat resetarea modemului ,vrei sa îmi spui pașii. Eu am încercat și am făcut mai rău 

Și eu am făcut același lucru , și nu funcționează