anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme la vizionarea canalelor (Viacces conditional acces)

Ioan77
Junior

De cand cu migrarea pe noul satelit, la un lg smsrt, an fab 2021, cu CI de la orange, am doar probleme la vizionarea canalelor. Pana ieri functionau aproape toate, cu cateva exceptii : nst geo hd, nat geo wild, Cinemax 2 (iar cinemax 2 hd funcționează ok).

Primeam eroarea din titlu, ca nu as avea acces la programe. Am sunat la ei, a venit tehnician, a schimbat CI, degeaba.

Iar in dimineata asta am vazut ca la mai multe programe primesc aceasta eroare (tvr, viasat history, viasat nature, cinemax 1 si 2, etc). 

Am dat upgrade la ci, nu a gasit njmic. Am dat reset la ci, nicio schimbare.

Exista vreo rezolvare?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu îți funcționează corect cu CI-ul, nu ai decât să ceri receptor, și atunci se rezolvă problema. Sigur, e mai neplăcut cu două telecomenzi, dar fără complicații.

Trebui să spui că ai probleme ce nu s-au rezolvat și va veni tehnicianul cu receptor!

Sigur, poate vor mai încerca și altceva, dar dacă zici că au încercat deja, cam asta este principala rezolvare.

Succes!

Ioan77
Junior

Pppffff....si daca trec la receptor pot sa anulez soundbar ul 😞  eea o vorba : " mai pierzi, mai nu castigi....".

Asta nu știu, rămâne de văzut. Îmi pare rău!

Razvan
#StarMember

Salut! Schimbă CI-ul, probabil este un lot cu probleme. Altă posibilitate, este să faci update la softul tv-ului, acu câțiva ani pățeam ceva asemanator cu tine, pe cablu la rds, mi se bloca imaginea cu CI activ. Am facut update la tv și problema a dispărut. La tine, pot fi două cauze, fie CI+ cu probleme, fie o incompatibiltate generată de softul tv-ului. 

La tv nu mi apare updste, CI am schimvat vreo 3. 🙂

atlantistm
Junior entuziast

Exact aceasi problema o am si eu pe 3 tv-uri cu CI+ ( LG Oled din 2022, 2021 si un Sony cu Android ). Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca pe Nat Geo HD nu am sunet ci doar imagine, iar Nat Geo Wild nici imagine si nici sunet. In ambele cazuri apare bara cu ,,Acces conditional Viaccess" dar si pe alte programe dar care nu ma intereseaza.

Exclud varianta cu receptor deoarece posibilitatea de a receptiona cu CI+ a fost la baza alegerii TV satelit de la Orange.

Daca nu se va rezolva cat mai curand printr-un update de CI+ voi alege alt furnizor de servicii chiar daca e mai scump cu cativa lei.