anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Receptie Hellas 3 pe 39E

nigel
Explorator

Hi, scriu aces post pentru ca daca l-as fi avut si eu inainte, mi-ar fi prins bine ca informatie.

De ceva timp, dupa ce s-a anuntat migrarea posturilor de pe Astra pe Hellas, au inceput sa curga cu nemultumiri precum ca receptia posturilor Orange e foarte proasta, putere si calitate foarte slabe, semnalul de satelit s-ar "topi" scurt inainte sa ajunga la antena parabolica.... si.... si.... si.... , ma rog.... 

Acum 3 zile am ales sa imi directionez antena de pe Astra pe Hellas, asta ca sa nu imi inghete degetele prin iarna 😁, rezultatul il atasez ca foto, asta in ajutorul celor care au probleme.... sa stie clar ca defectul se afla undeva in curtea lor si ca, atat putere cat  si calitate e.... perfect.... iar pe TV nu e absolut nici o diferentza intre cum se vedea pe Astra si cum se vede pe Hellas.

Si doar ca un Tip din partea mea... cei care au pe CAM Modul acel Operator Profile activat... dezactivati-l, el are incarcat pe el tot ce trebuie sa aiba pe Astra ca coordonate si Transporter etc... si se instaleaza pe TV cu acele coordonate, acum e alt Satelit, dezactivatzi-l si facetzi tot manual din TV, cu Satelit - Frequence- Polarizare si Symbolrate (sunt cca 7 Frequence de bagat, restul ce nu trebuie eu le-am sters ).... si atunci merge garantat. 

nigel_0-1665146124107.jpeg

 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salut! 

Înțeleg din postarea ta că nu este nicio diferență referitoare la calitatea recepției între Hellas și Astra. Dacă am înțeles bine, mă bucur să constat că s-au adeverit multe dintre cele spuse de mine, inclusiv cea legată de mutarea pe Hellas!

De asta am si postat, ma saturasem sa vad doar chestii negative fara fond (boli cronice de romanica ), cred ca cu o Putere de 100% si Calitate de 100% ar trebui sa il multumeasca si pe cel mai sceptic "negativist" consumator de TV prin Satelit.... si ii ajuta pe urmatorii care trebuie sa isi mute parabolica

Eu cred că e o dovadă clară că lucrurile merg în direcția normalității! Mă bucur că ai confirmat faptul că este în regulă!