anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Receptie defectuoasa "canal TV"

repaRRulote
Începător

Salut , stie cineva unde se pot depune imagini si sunet referitoare la receptia defectuoasa ... doar a unui singur canal tv ?  ... doar la ONPC  ? Multumesc .... a, iar semnalul internet la DOWNLOADS = 7,7Mbps... moartea caprioarei ! 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat o resetare la ont? Trebuie să introduci o scobitoare în acea găurică de pe spatele ont-ului lângă care scrie ,,Reset". Trebuie ținut apăsat vreo câteva secunde, până se sting toate ledurile, iar ulterior, după ce se reaprind, ar trebui să funcționeze.

Asta dacă ai internet fix și tv prin cablu ( fibră optică).

Ulterior, se poate da o scanare a grilei tv din televizor și vezi dacă se schimbă ceva.

Revino cu mai multe detalii!

DanielaH
Moderator

@repaRRulote, te-a ajutat răspunsul lui Vio73? S-a rezolvat situația?

repaRRulote
Începător

Daniela , inca nu am incercat ... ce imi transmite Vio 73 !  Ce am observat : - puterea semnalului este 75 % , la mine .... iar la vecinul meu , pe aceelasi  pachet / grila TV , este 86 % ... Credeti ca este normal ?  Un baiat ce a sosit zilele trecute la sesizare , mi-a recomandat sa imi cumpar un amplificator de semnal tv ! Voi credeti ca este normal ? +++ intre orele 16 - 23:30 , puterea internetului la DOUNLOAD este in anumite perioade din acest interval.. 6,6 Mbps.... +++  Intre anumite ore ... 19 - 20.30 , receptia unui anumit post de televiziune este perturbata  : sunet si imagine sparte sau lipsa  ! Mentionez , ca am dovezi  imagine si sunet , referitor la ce am mentionat !   Cred ca mi-am batut cuie in talpa , mutindu-ma la aceasta televiziune !   Oare  banii cu care platesc abonamentul TV , nu au serie... altfel nu imi explic aceasta situatie ! Astept o rezolvare .... inca mai am rabdare .