anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune Orange TV GO pe YOXO si Prepay

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Din ce stiu Orange TV este momentan disponibil doar pentru abonatii Orange. Cu noile optiuni (ex YOXO) si dat fiind ca unii utilizatori nu folosesc televiziunea decat sporadic (de exemplu eu :-)) ) ce parere aveti daca Orange ar extinde serviciul Orange TV Go si pentru cartelele PrePay si pt Abonamentele YOXO?
De exemplu sa existe un abonament de 2-3 euro pe luna pt acces la Orange TV Go pe care sa il poti activa pe PrePay sau ca extraoptiune pt Yoxo. Dat fiind ca din ce in ce mai multi utilizatori trec pe online, smartphone, smart TV, o varianta de abonament TV on demand mi s-ar parea utila pentru cei ce nu folosesc acest serviciu constant.
13 Răspunsuri 13

FLo1
#StarMember
Nu se poate. Am insistat dar degeaba. Yoxo e yoxo, prepay e prepay

svetalex
Senior certificat
Personal nu folosesc Orange TV Go, dar nu văd de ce nu ar fi și pentru PrePay și YOXO atâta timp cât utilizatorii ar plăti pentru aceste opțiuni. Dar probabil că au făcut cei de la Orange studii și nu ar fi prea accesată această opțiune în rândul utilizatorilor PrePay

Jay
Campion certificat
Eu nu am folosit niciodată prepay.. si abia reușesc sa ma uit la Orange TV GO.. dar, probabil ca ar mai face niște clienți fericiți..

DanielaH
Moderator
@ClaudiuP, mulțumim pentru sugestie. O vom înainta colegilor noștri de la Marketing.

FLo1
#StarMember
Poate nu am fost prea clar initial cand am scris: ”nu se poate”. S-o analizăm puțin: - Prepay.... și ”abonament Orange TV Go”: Din start sunt noțiuni care nu sunt compatibile. De ce? Pentru că prepay și termenul ”abonament” nu au nici cea mai mică asemănare în comun. - Yoxo si ”abonament Orange TV Go”: Din start nu este compatibil și nerecomandat. OrangeTVGo este mâncător de trafic internet, iar la Yoxo, pentru că ai minute si SMS gratuit, fiecare GB de trafic este cântărit. Deci Orange TV Go devine nerentabil. - Abonamentul este singurul valabil pentru Orange Tv Go întrucât rămâi stabil, iar opțiunea de TV nu e doar o ”bifă” în dreptul unui număr de telefon. Dovadă o activare de Orange TV Go oferită ca bonus la un abonament, care nu a funcționat nici 20% din ce ar fi trebuit (din ce promitea inițial). Așadar o opțiune de TV care să o tot selectezi azi și deselectezi peste 30 de zile nu este un bussiness rentabil. Iar exceptând abonamentul standard, restul sunt ”firmituri atragătoare” la masa (umbrela) Orange. Dar fiecare e liber să aleagă ceea ce își dorește, în combinația potrivită pentru el.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Ar fi un win-win, Orange mai vinde ceva de 2 euro ( care de altfel nu prea are mare utilitate daca ai deja opțiuni de TV in casă de la Orange), utilizatorul trebuie doar sa se asigure că are internet și în rest are acces la TV oriunde și toată lumea e mulțumită. Ca tehnica de marketing ar merge și varianta sa vândă extraoptiunile astea de TV userilor de telefonie mobila Orange ce au alt provideri principal de net ( și unde Orange nu poate ajunge cu un cablu ). Practic le-ar lua din utilizatorii de TV cablu celor de la DIGI și VODAFONE Fix etc. Eu mi-aș face downgrade la pachetul de servicii fixe doar la internet, daca as putea cupla televiziunea cU extraoptiune pe abonamentul Orange/ PrePay Orange/ Yoxo. Poate ne ajuta @DanielaH să ajungă mesajul asta la cei de la marketing ( p.s. : daca face ORO bani din ideea de mai sus vreau un hanorac fleece pe negru cu logoul Orange :))))) )

FaraUnID
Campion certificat
Optiunile Orange TV Go au fost disponibile intr-o perioada si utilizatorilor de prepay. Din pacate acestea au fost retrase din considerente stiute doar de Orange. Probabil ca fiind un serviciu care functioneaza impecabil, sistemul lor nu reusea sa faca fata numarului exagerat de mare de activari venite din prepay, iar serverele de streaming nu puteau sustine atat de multe conexiuni simultan. Cat despre Yoxo.... ramane cum am stabilit: Un pui se struto-camila, aparut peste noapte si care are pretentii de tigru siberian + vaca de lapte + porc de craciun, toate in acelasi timp.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@FLo_1 sincer nu vad de ce nu ar fi posibil. E clar ca daca vrei streaming TV nu te vei uita pe OrangeTVGo de pe telefonul mic cu abonament YOXO. Eu cand am analizat optiunea de internet m-am uitat cat net am folosit maxim pe Prepay si cu vizionare de Youtube 30-60 de min pe zi si restul activitatilor mele nu am depasit 15Gb si am stat doar pe date mobile deci nu stiu ce sa zic. E adevarat ca un 20Gb Yoxo e putin dar aici tine si de user, de cat foloseste. -Pt. problema traficului de date, tine fix de analiza interna: pt Yoxo se poate face si o optiune in care sa ai trafic de date dedicat pt tv pe numarul respectiv (cum mai multi operatori, VDF, ofera trafic necontorizat pe retelele de socializare). - De ce e Prepay si OrangeTVGo incompatibil ?! Business plan-ul lor arata ca poti activa si dezactiva optiunea cum vrei de pe un abonament normal https://www.orange.ro//servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiuni-orange-tv-go/index.html#search. Nu vad cu ce i-ar incurca acelasi comportament si din partea unor useri de prepay atat timp cat platesti inainte sa primesti serviciile chiar. Apropo, ti se pare ca Netflix nu face bani ? 😄 Ei vand abonamente tot cu plata lunara.

FLo1
#StarMember
@ClaudiuP_1: Bucătăria internă și-o cunoaște fiecare. Dar nu uita: ce e simplu pentru unii e complicat sau dificil (nu imposibil) pentru alții. Eu știu doar că nici pe abonament nu s-a activat corespunzător (după modalitatea cum ai dori-o și tu), deci la un Prepay sau Yoxo ce pretenții de această natură să am? Ne conformăm cerințelor și posibilităților existente.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@FaraUnID , eu as investi in servere si in produse ce nu au nevoie neaparat e infrasturctura fizica. Am incercat sa imi pun TV+Internet de la Orange dar nu au fibra in zona deci a fost cam zadarnic. Nu prea poti vinde tv cu antena de satelit in centrul orasului (cum mi-au propus consultantii). AirBNB- cel mai mare serviciu de inchirieri, nu detine vreo proprietate fizica Uber- cel mai mare serviciu de carsharing, 0 masini in parcul auto al companiei Si exemple parca mai sunt. Daca ORO tot nu are acoperire de fibra pe Ro si se chinuie sa cumpere Telekom, singura solutie sa vinzi anumite servicii utilizatorilor este sa ii taxezi pt. acel produs nu pt "autostrada" (aka fibra) prin care el se conecteaza la internet. * O alta idee ce mi-a venit acum spontan: ce market share ar putea tinti Orange daca ar face pachete doar de retransmisie TV prin internet pt comunitatile din strainatate care actualmente folosesc antene de satelit ?! (nu stiu cum e cu drepturile de retransmisie in exteriorul Romaniei) dar ai: minus (-) cost cu STB, spatiu pe satelit etc, (+) venit de la orice utilizator roman ce pleaca in strainatate si vrea TV din Ro, are internet de la un provider local :-).

FLo1
#StarMember
@ClaudiuP_1: Toți încep de undeva. Nu e niciuna dintre cele menționate chiar o firmă de apartament, iar investițiile nu trebuie să conțină obligatoriu un aspect de ”imobiliare”. Cât privește povestea cu ”retransmisia”, nu este atât de simplu pe cât pare și nici atât de ieftin (dacă vrei să fie legal). Ideea este că odată ajuns în roaming, pe streaming aproape orice post TV ”made in Romania” îți comunică mesajul: ”IP-ul tău de străinez nu poate vedea live streaming postul nostru TV”. Dar sunt soluții la orice impediment, chiar și fără abonament sau extra oficial. Trebuie doar să cauți.

Vio73
#StarMember
Mi s-ar părea corect să se dea acces la toate abonamentele și cartelele Orange la toate serviciile importante pe care le are Orange. Dar ei știu cel mai bine ce fac și ce strategii folosesc!

FaraUnID
Campion certificat
Partea de abonament TV (DTH, IPTV, WebTV) contractat in Romania si utilizat in afara este cu dus si intors si s-a tot discutat despre asta, pentru ca: - in cazul persoanelor fizice acele contracte TV sunt strict pentru uz personal; - preturile de la noi sunt simtitor mai mici decat preturile providerilor din afara. Daca la noi cu 10 - 15 euro ai un pachet complet de televiziune, in afara un pachet complet poate ajunge si la 60 euro; - foarte multi compatrioti si-au luat antenele in afara, antene pe care le-au instalat prin baruri, pub-uri, cafenele, restaurante, faceau capturi si live streaming pe internet, etc. Prin acest comportament nu au facut altceva decat sa "strice" piata de acolo, iar provideri locali s-au autosesizat; A existat la un moment dat un proiect de lege pe masa Comisiei Europene, proiect de lege prin care cetatenii UE abonati la diverse servicii pay-per-view si video-on-demand sa poate utiliza acel serviciu pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Nu stiu in ce stadiu se afla acest proiect de lege, la ora actuala sau ce presiuni au fost facute din partea creatorilor de continut si al platformelor de streaming.