la 08-05-2026 06:21 PM
Salut
de curând am achiziționat un abonament orange care cuprinde și abonament netflix pe 2 ani. Eu deja am un abonament activ dar cum fac să-l migrez pe factura. Adică să nu plătesc și la netflix și la orange același servici! Am vorbit la orange și nu au știut să mă îndrume.
la 08-05-2026 06:26 PM
inchizi abonamentul din contul Netflix si il deschizi din contul Orange. Nu pierzi nimic, nici macar istoricul...
08-05-2026 06:52 PM - editat 08-05-2026 06:57 PM
Salutare,
Poți face asta, dar trebuie să faci legătura între contul tău actual de Netflix și abonamentul inclus de la Orange.
De obicei, pașii sunt:
Reține: nu anula manual abonamentul Netflix înainte de asociere, pentru că poți pierde profilurile sau perioada deja plătită.
Dacă cei de la Orange nu știu exact procedura, încearcă și direct din mailul/SMS-ul primit pentru activarea Netflix sau din aplicația My Orange. Acolo apare de regulă opțiunea de conectare a contului existent.
La sfârșit procedurii, in contul tău vechi de Netflix abonamentul trebuie să apară așa :
la 08-05-2026 10:28 PM
6 luni nu pierde nimic. Am incercat asta
la 08-05-2026 06:59 PM
Salutare!
Simplu și la obiect.
Activezi din My Orange, de pe un laptop/ desktop contul de Netflix prin Orange și îl închizi apoi pe celălalt.
Baftă multă!
08-05-2026 07:22 PM - editat 08-05-2026 07:31 PM
Salutare!
Gasesti detalii in linkul de mai jos:
"2. Intră în contul My Orange pe care gestionezi acest cod de abonat și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea contului tău Netflix.
Dacă nu ai niciun abonament de voce mobilă activat pe acelasi cod de client pe care ai activat pachetul Supreme sau Premiere, trebuie să validezi parola Orange si vei primi un email cu detaliile pentru crearea contului pe adresa de email asociată contului My Orange. Parola inițială Orange, dacă nu ai personalizat-o deja, este formată din ultimele 6 cifre din CNP-ul cărții de indentitate a titularului de abonament.
Dacă ai deja un cont Netflix pentru care plătești un abonament cu cardul, loghează-te cu adresa de e-mail asociată contului Netflix. După ce ai finalizat procesul de activare prezentat mai sus, nu vei mai fi facturat pe metoda de plată anterioară.
Dacă nu ai niciun cont Netflix existent, loghează-te cu adresa de e-mail dorită și finalizează procesul de activare."
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor