anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Funcționare Prima sport

Irinel2
Începător

De câteva zile functioneaza doar Prima Sport1, celelalte canale Prima Sport 2-4 sunt blocate, apare mesajul ,,bruiat,,. A mai pățit cineva asta? 

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Și eu m-am confruntat de câteva ori cu această situație; se pare că a fost vorba despre dezactivarea cardului CI+ din cauza neutilizării televizorului pentru o perioadă mai lungă.

Poți încerca să scoți și să reintroduci cardul sau să faci o rescanare a programelor.

Dacă problema persistă, îți recomand să contactezi serviciul de suport Orange pentru reinițializarea cardului CI.

O zi frumoasă îți doresc. 

“Behind every connection, light moves in silence.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din câte știu, abonații pachetului Esențial nu au acces la aceste canale,  opțiunea se achiziționează separat.

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/ 

Dacă ai pachetul Premium, încearcă să faci o rescanare a listei de canale. De asemenea, asigură-te că modulul CI+ este introdus corect în slotul televizorului.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să scoți și să reintroduci ci+ în televizor și să dai o rescanare canale.

Dacă tot nu vrea, ia legătura cu suportul din My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde detaliezi problema.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Irinel2, s-a rezolvat situația cu canalele?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).