anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Migrare abonament netflix

MARIUS70
Începător

Salut

de curând am achiziționat un abonament orange care cuprinde și abonament netflix pe 2 ani. Eu deja am un abonament activ dar cum fac să-l migrez pe factura. Adică să nu plătesc și la netflix și la orange același servici! Am vorbit la orange și nu au știut să mă îndrume.

5 Răspunsuri 5

MosGerila
Începător

inchizi abonamentul din contul Netflix si il deschizi din contul Orange. Nu pierzi nimic, nici macar istoricul...

Radutuby
#StarMember

Salutare, 

Poți face asta, dar trebuie să faci legătura între contul tău actual de Netflix și abonamentul inclus de la Orange.

De obicei, pașii sunt:

• Intri în contul tău My Orange.
  • Activezi beneficiul tău Netflix inclus.
  • La activare, Netflix îți oferă două opțiuni:
  • Crează un cont nou sau să folosești un cont existent.
  • Alegi cont existent și te loghezi cu adresa ta veche de Netflix.
  • După asociere, plata ta directă către Netflix ar trebui să se oprească automat, iar abonamentul să fie facturat prin Orange.

Reține: nu anula manual abonamentul Netflix înainte de asociere, pentru că poți pierde profilurile sau perioada deja plătită.

Dacă cei de la Orange nu știu exact procedura, încearcă și direct din mailul/SMS-ul primit pentru activarea Netflix sau din aplicația My Orange. Acolo apare de regulă opțiunea de conectare a contului existent.

La sfârșit procedurii, in contul tău vechi de Netflix abonamentul trebuie să apară așa :

17448.jpg

„Less noise. Better signal.”

6 luni nu pierde nimic. Am incercat asta

Vio73
#StarMember

Salutare!

Simplu și la obiect.

Activezi din My Orange, de pe un laptop/ desktop contul de Netflix prin Orange și îl închizi apoi pe celălalt.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Gasesti detalii in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-conectez-un-cont-netflix-existent-sau-cum-creez-un-nou-cont-netflix-c... 

"2. Intră în contul My Orange  pe care gestionezi acest cod de abonat și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea contului tău Netflix.

• autentifică-te in My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi acest cod de client și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.
  • accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată Netflix dacă ai drepturi de admin
  • identifică abonamentul de internet prin fibră pe care beneficiezi de Netflix inclus și dă click pe butonul “Creează cont Netflix”
  • alege apoi numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a contului tău Netflix 

Dacă nu ai niciun abonament de voce mobilă activat pe acelasi cod de client pe care ai activat pachetul Supreme sau Premiere, trebuie să validezi parola Orange si vei primi un email cu detaliile pentru crearea contului pe adresa de email asociată contului My Orange. Parola inițială Orange, dacă nu ai personalizat-o deja, este formată din ultimele 6 cifre din CNP-ul cărții de indentitate a titularului de abonament. 

• accesează link-ul primit prin SMS sau email și finalizează asocierea contului Netflix cu oferta Orange din pagina Netflix către care vei fi direcționat

Dacă ai deja un cont Netflix pentru care plătești un abonament cu cardul, loghează-te cu adresa de e-mail asociată contului Netflix. După ce ai finalizat procesul de activare prezentat mai sus, nu vei mai fi facturat pe metoda de plată anterioară.

Dacă nu ai niciun cont Netflix existent, loghează-te cu adresa de e-mail dorită și finalizează procesul de activare."