anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce varianta am mai ieftina sa-mi fac Netflix prin Orange?

cudyta21
Junior

Buna,

Am un abonament Netflix premium cu extra abonat adica 13.99 euro+3.99.

Renunt la extra abonat si conectarea va fi pe 2 tv maxim, tableta si telefon cand suntem in tranzit. Ce varianta am mai ieftina sa mi fac Netflix prin Orange? Reduc costurile? Am 4 abonamente de voce expirate..e acum ceva oferta daca pun si netlix?. Abonamentul de Cablu si internet expira in iulie 2026. 

Citisem acum ceva timp dar nu mai.gasesc informatia ca e mai.ieftin prin factura orange.

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Netflix are același preț atât pe factura Orange, cât și separat.

O variantă potrivită pentru tine, pentru două dispozitive, este Netflix Standard, care costă 10,99 euro.

De asemenea, la prelungirea serviciilor fixe există opțiuni cu Netflix Standard sau Basic gratuit timp de 3 luni sau chiar gratuit pe toată perioada contractului, dacă reușești să obții o ofertă bună pe 24 de luni.

Sfatul meu este să mai aștepți până la începutul lunii mai, deoarece atunci poți solicita o ofertă de prelungire pentru serviciile fixe și este posibil să obții o variantă avantajoasă, cu Netflix Standard inclus pe toată perioada contractului.

Baftă!

„Less noise. Better signal.”

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Netflix are același preț atât pe factura Orange, cât și separat.

O variantă potrivită pentru tine, pentru două dispozitive, este Netflix Standard, care costă 10,99 euro.

De asemenea, la prelungirea serviciilor fixe există opțiuni cu Netflix Standard sau Basic gratuit timp de 3 luni sau chiar gratuit pe toată perioada contractului, dacă reușești să obții o ofertă bună pe 24 de luni.

Sfatul meu este să mai aștepți până la începutul lunii mai, deoarece atunci poți solicita o ofertă de prelungire pentru serviciile fixe și este posibil să obții o variantă avantajoasă, cu Netflix Standard inclus pe toată perioada contractului.

Baftă!

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Oferta Netflix prin Orange o gasesti accesand linkul:

https://www.orange.ro/netflix/ 

In cazul pachetelor de servicii fixe Supreme sau Premier ai inclus Netflix Basic (Supreme) sau Netflix Standard (Premier) gratuit pe intreaga perioada minima contractuala (24 luni).

https://www.orange.ro/love/