anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsă HBO MAX

danyldanyl
Începător

Cu toate că am inclus în abonament și HBO MAX, nu-l pot recepționa. 

Am încercat toate variantele, am făcut și sesizare - nimic.Intru în contul meu și-mi cere bani dacă vreau să activez HBO MAX.

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai urmat toți pașii de aici ?

Vezi cu atenție, să nu îți scape ceva!

Baftă!

Bună ziua!

De săptămâna trecută am activat abonamentul Orange Premiere ( tv, fibră, Netflix, HBO și HBO Max). Netflix am reușit să-l activez,dar la HBO Max am dificultăți. Am vorbit cu doi operatori de la Orange,dar nu mi-au dat nicio soluție sau termen de soluționare. Ce pot face? Au mai fost cazuri?

Salut, si eu am adaugat ab cu HBO Max dar nu reusesc sa-l activez. Am incercat multiple variante dar tot imi apare eroare si aparent e o problema generala. Orange, cand estimati ca se va rezolva aceata situatie? 

Buna seara,

Azi mi s-au instalat serviciile, am activat Netflix, problema apre la HBO Max

Am trimis SMS la 3508, cu textul CONT HBO MAX dar nu am primit nimic

Am incecat apoi din contul MY orange, initial am primit eroare, am incercat apoi sa intru prin abonare prin operator

In formularul primit am introdus codul de abonat si seria de cifre care apare la serviciul TV in My Orange

din pacate primesc un mesaj ca datele nu sunt corecte sau nu am acces la serviciu, (desi imi pare in my Orange HBO Max fara cost la serviciul TV Premiere)

Ai urmat pasii de aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/max/  ?

HBO Max a fost cumparat de Netflix. O perioada vor functiona separat, dar probabil ca deja au intervenit ceva schimbari la HBO. Poate ca inca nu s-a facut conexiunea intre Orange si HBO in ceea ce priveste contul tau. Daca maine intampini aceeasi pb, apeleaza la chatul My Orange si solicita ajutor, sa se faca o conexiune intre contul tau Orange si HBO Max.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Salutare!

Din păcate, au mai fost raportate astfel de probleme in comunitate. Va trebui sa ei legătură cu serviciul clienți Orange pentru suport. Exista probleme între Orange și cei de la HBO.

https://www.orange.ro/contact/ 

DanielaH
Moderator

Salut!

În acest moment unii clienți pot întâmpina erori la activarea contului HBO Max. Colegii nostri lucrează pentru a remedia situația cât mai curând.

Mulțumim pentru înțelegere.

Salut, si eu am adaugat ab cu HBO Max dar nu reusesc sa-l activez. Am incercat multiple variante dar tot imi apare eroare. Cand estimati ca se va rezolva aceata situatie? 

Din păcate, colegii nu ne-au oferit un termen estimativ de remediere, dar te asigur că fac toate eforturile să rezolve cât mai curând posibil.

Mulțumim pentru înțelegere.

bogapostu
Explorator

Buna seara,

Am rezolvat, am intrat pe chat cu cei de la HBO. am oferit printscreen chiar din my Orange unde era si codul aferent serviciului TV si in 2 minute am reusit inregistrarea.

Multumesc pentru raspunsuri

Un an nou cat mai bun sa fie pentru toti