anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme internet si TV Dumbravita/Timis

Calinm1
Junior

Nu demult am reinnoit abonamentul pe inca 2 ani cu Orange si ma trezesc acuma la vechile practici in care apar brusc deranjamente pe zona. Pe strada mea suntem poate 2 care avem abonament la Orange, mie nu imi merge nici un serviciu iar la vecinul de vizavi totul pare ok. Rusine Orange, e clar ca nu e nici un deranjament, infrastrucura e suprasolicitita si suntem scosi pe rand cate unul.

Ce deranjament asa mare incat nu poate fi rezolvat in cateva ore?
Problema a aparut in 27 am fost notificat in urma deschiderii deranjamentului ca se rezolva pana in 28.08 ora 05:59, de parca lucreaza cineva noaptea.
Ma trezesc astazi pe 28 ca nu e rezolvat ci se prelungeste pena pe 30:08 tot ora 05:59 de parca lucreaza cineva in weekend sau noaptea.
Suntem luati de fraieri, rusinos ce sa mai zic.

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut, Calin! Bun venit în Comunitate!

Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o și neplăcerile cauzate.

Înțeleg că ai contactat deja echipa noastră tehnică și că problema este cunoscută și în curs de rezolvare. Îți recomandăm să aștepți intervenția colegilor și te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Am contactat de nenumarate ori in aplicatie, imi scriau inapoi cu cate un alt termen de rezolvare si incheiau sesiunea de discutie. Trebuia de fiecare data sa reiau cu robotelul apoi sa fiu transferat la altcineva care ma intrebau de la inceput, ca la **beep** toata treaba, ma simteam ca in unul din pamfleturile lui Caragiale, de deja sunt satul. Dezamagit profund , nu imi vine sa cred ca in vremurile de acuma mai sunt astfel de practici josnice. Ultima data de rezolvare e data de 30.08.2026 ora 05.59 , serios? Lucreaza careva in weekend si mai ales noaptea. Rusinos.

Acum urmatorul termen de rezolvare e 1.09.2026, ora 05.59. Mind blowing

DanielaH
Moderator

@Calinm1, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Calinm1
Junior

Intr-un final da. Multumesc de intrebare 🙂

Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.