anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Packet loss mare cu un IP

Alex2103
Vizitator

Buna ziua,

Am urmatoarea problema:
Am probleme de routing/peering către destinația 185.30.167.200. Conexiunea generală este stabilă și nu am packet loss către alte destinații, însă traficul către această destinație are pierderi foarte mari în aplicație. Prin rutare alternativă cu VPN, packet loss-ul scade de la aproximativ 20% la 2%, iar latența scade de la aproximativ 50 ms la 45 ms. Credeti ca orange ma poate ajuta prin departamentul de rețea/routing să verifice ruta/peering-ul către 185.30.167.200?

3 Răspunsuri 3

Trixen
#StarMember

Salutare si bine ai venit in Comunitate!
Cred ca cele mai bune sanse le ai daca deschizi un ticket la departamentul tehnic. Din Comunitate e mai greu, mai ales ca problema nu a fost semnalata anterior.
Cu toate astea, IP-ul mentionat pare a fi de la un centru de date. Mai ales in contextul in care ai pierderi de pachete si prin VPN, sunt sanse mari destinatia sa aiba o problema tehnica sau sa fie vreun VM cu probleme de configuratie/incarcare prea mare. Daca e vreun VM, incearca intai si sa vezi daca panoul de administrare iti pune la dispozitie unelte pentru depanare.
Am mai patit-o, sa imi "pun pe burta" singur VM-ul... 😅😅

Salut! Prin VPN nu am pierderi de pachete deloc, totul merge perfect. Da, este un centru de date.

Viper
Cunoscător certificat

La ce hop apar pierderile către acel IP?