anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

El Classico la Orange / 2020

Chris_t
Explorator
Cum e sa fii abonat Orange in 2020 și să vezi Real - Barcelona în SD? Așa am văzut și Barcelona - Steaua in '86, ce e cu figurile astea cu 4k cum au alții? Așa e Orange?
Joacă pixelii albi cu pixelii albaștri, o sa ne lămurească aia care comentează daca se întâmplă ceva.
14 Răspunsuri 14

FaraUnID
Campion certificat
In ecuatia asta intra mai multi factori: 1. El Classico nu este produs de Orange; 2. El Classico nu este produs de Look; 3. El Classico este produs de o companie terta si depinde pentru ce tip de feed opteaza cei care retransmit la momentul negocierii contractului; Look a preluat feed-ul de la cei care au produs El Cassico si l-au urcat in satelit. Orange a preluat feed celor de la Look si l-a distribut catre clientul final. Trebuie sa identificam urmatoarele aspecte: 1. Daca Look a preluat feed HD sau SD - daca au preluat HD si l-au retransmis SD, rusinica Look; 2. Daca Look a preluat HD, a retransmis in satelit feed tot HD dar Orange a facut downscaling astfel incat la clientul final sa ajunga feed SD in loc de HD in SD, atunci rusinica Orange; Eu am mai spus-o: Pe partea de sport la Orange TV nu prea ai ce vedea din simplul fapt ca Orange nu detine canale proprii TV si nu produce continut. La Orange, pe partea de TV stai la mila altora si implicit esti bataia de joc a tertilor. A ve vedea topicul referitor pachetul Discovery scos din grila Telekom si implicit din grila Orange CATV = Abonatii Orange CATV victime colaterale.

Chris_t
Explorator
1. El Classico e produs in 4k. Vezi transmisia celor de la Digi TV. 2. LookPlus transmite mai departe în HD, neavand 4k. 3. Orange, pe langa că ne-a dat flit cu Eurosport HD și Eurosport 4k, nu se obosește sa preia canalul Look in HD, ci doar SD. Din grijă pentru abonați și televizoarele lor, probabil. Sa nu se obosească pixelii de la HD sau 4k. Deși la ei pe site apare LookPlus HD in grilă. Bineînțeles, la ce sa te aștepți când ai o factură lunara de aproape 400 lei? Cred că e prea puțin ca sa mai cerem și puțin respect.

FaraUnID
Campion certificat
Știu ca este produs 4K, nu despre asta e vorba, exista și variante de producții personalizate interactive unde clientul final poate alege de pe camera din stadion sa vadă meciul. Chiar ai posibilitatea sa tai comentatorii și sa ramai cu zgomotul de ambient produs de tribune. Evident ca noi, romanii suntem în comuna primitiva din acest punct de vedere. Ne achiziționa Smart TV de 1000 euro și ne urmărim CATV analog, că-i mai ieftin. În trecut Telekom a retansmis finale de UCL în 3D pentru abonații DTH și IPTV. Un demers lăudabil. Ideea este ca, în cazul de fata Orange este un fel de a 5-a roată la caruta: Adică un fel de intermediar pentru un intermediar. Cat privește calitatea grilei TV oferita de cablistii de la noi... este cu totul alta discuție. Și da, în anul 2020, în era tehnologiei și a conținutului digital, noi plătim pentru unele canale care dpv al calității imaginii și al conținutului nu au ce cauta într-o grila analog. Cu atât mai puțin într-o grila digitala.

Ascary
Campion certificat
"Și da, în anul 2020, în era tehnologiei și a conținutului digital, noi plătim pentru unele canale care dpv al calității imaginii și al conținutului nu au ce cauta într-o grila analog." Nu cred ca am inteles bine ce ai vrut sa spui.

Chris_t
Explorator
Cred că a vrut să zică ce am vrut și eu sa zic. Nu e normal ca in 2020, Orange, așa-zis lider al pietei de comunicații din RO, sa ofere clienților o astfel de transmisiune sportivă!!! Nici măcar 480p nu știu dacă a fost. Pune o astfel de imagine pe un OLED 4K de 55" și iese o ciorbă din care nu mai înțelegi nimic. Sincer, nu mă prea interesează motivele de ce nu preiau și LookPlus in HD, la fel cum preiau LookSport. La fel cum nu mă încălzește nimic contractul lor păgubos cu T. Eu plătesc factura către Orange, și cer puțin respect de la Orange, că nu sunt nici abonat T, nici Look. Oricum, nu se va rezolva nimic, considerați acest topic ca un "rant" la adresa Orange. După faza cu Discovery și Eurosport, am depus cerere de reziliere / renegociere. Știți cine m-a băgat în seamă? O dsoara care m-am sunat o data, i-am spus pasurile mele, mi-a zis că revine și a dispărut în ceață. De două luni.

Razvan
#StarMember
Pe satelit mai greu cu preluarea Look HD, costuri mari pentru achiziționarea unui nou TP și probabil nu este rentabil doar pentru 2 canale HD, momentan, poate în viitor.

Chris_t
Explorator
Nu e satelit, e fibra T

Anonim
Neaplicabil
Dacă nu era deloc? Glumesc! În privința conținutului pe cablu (cel puțin) Orange stă prost față de concurență, din păcate. Mi-ar plăcea să mă contraziceți...

Razvan
#StarMember
Atunci, dacă este fibra T, trebuie făcută o sesizare către cei de la telekom. Din ce știu, cei de la Telekom transmit și Looksport HD și Looksport plus HD, într-un pachet suplimentar denumit, telekomsport+.

Chris_t
Explorator
Sa fac ce? Sesizare la Telekom? Pardon? Contractul meu e cu Orange, cei 72 euro factura februarie au mers către Orange, nu către Telekom. Pe ce baza sa fac sesizare la Telekom? Nu mai am niciun contract cu ei. Am portat toate serviciile de la ei la Orange, din păcate. E simplu așa, când e de laude, bravo Orange dat de gard, nu suntem noi de vina, Telekom e. Păi, nu prea merge așa...

Razvan
#StarMember
Mda, habar nu am de ce nu este grila identică și pe parte de sport. Știam că nu retransmit Telekom Sport 1 și 2, dar restul grilei este la fel Telekom și Orange.

Vio73
#StarMember
Pe satelit sunt în HD. Pe fibră nu știu, pentru că nu mă interesează canalele astea. Am văzut că unele sunt în HD, dar nu știu care dintre ele.

Viorel_4
Junior entuziast
Este produs în 4k

Razvan
#StarMember
Dacă le au în HD pe satelit, trebuie să le ofere și pe FO, mai ales că cei de la Telekom le au deja in grilă.