anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu merge Pro Tv pe Orange TV GO?

Alex_33
Junior entuziast
Buna. Stie cineva de ce nu merge Pro Tv si Pro X pe Orange TV Go? Are legatura cu EURO 2020? Mentionez ca inainte mergea fara probleme.
14 Răspunsuri 14

TheSpecialist
Maestru
La mine funcționează fara probleme , ambele. Chiar am urmarit un meci zilele trecute , s-a vazut foarte bine , fara întreruperi. Incearca o reinstalare a aplicatiei si o relogare. Daca nu se rezolva, suna la 300 si cu siguranta se va rezolva problema.

Alex_33
Junior entuziast
O sa mai incerc. Nu imi merge nici pe telefon, nici pe laptop. M-am gandit ca poate de la pachetul meu e vreo problema, dar totusi acum ceva timp mi-au mers ambele. Zilele trecute am vrut sa ma uit la un meci de la EURO si imi zicea ca nu-l am in oferta. Asta pe telefon, iar pe laptop, nu imi apare nimic, decat ecranul gol.

Vio73
#StarMember
Salut! Și la mine funcționează fără probleme. E vreo problemă la tine. Ia legătura cu ei și cere ajutor! Succes!

TheSpecialist
Maestru
Vezi nu cumva sa fi avut cele 2 posturi promotional , doar o anumita perioada de timp. Verifica in contract.

Alex_33
Junior entuziast
Am reușit în cele din urmă pe telefon. Pe laptop încă nu merge. Nu mi se deschide ecranul pe care să dau play.

TheSpecialist
Maestru
Portalul Orange TV Go este compatibil cu browserele Internet Explorer 9 sau 10, ultimele versiuni de Chrome 28 și Firefox 22, Safari 5.1.7 pentru Windows și Safari 6 pentru Mac. Verifica si acest aspect.

FaraUnID
Campion certificat
Din cate spune reteaua #1 canalele din ograda Media Pro nu pot fi accesate de pe laptop pe tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.

delfinas
#StarMember
In perioada asta, nu ai acces la ProTV si Pro X pe Orange Tv Go. in timpul meciurilor, decat daca ai abonament si pe Voyo. Eu vedeam Protv, pana sa inceapa Campionatul European de Fotbal, pe protvplus.ro. Acum nu se mai poate, esti trimis pe plaforma Voyo. Nu au voie sa transmita "la liber" meciurile live. Alte emisiuni poti urmari pe protvplus.ro, dar nu meciurile CE de Fotbal. Dupa cum se vede si in screenshot, ca sa vezi meciurile, esti invitat sa te abonezi la Voyo, asa ai si sansa de a castiga PS 5 ai alte premii.

Alex_33
Junior entuziast
Deci e vorba de meciurile de fotbal. Bănuiam. Mulțumesc.

delfinas
#StarMember
Cu placere! Asa e pe orice post, care transmite si online. Competitiile internationale, sportive, muzicale, etc care sunt live, nu se transmit online "in direct", daca sunt cu reguli de transmisiune mai stricte.

teacher_
#StarMember
Salut! Eu vad meciurile de la Euro pe Pro Tv, in aplicația Tv Go. Contează care varianta Tv Go o ai. Dacă e cea gratuita, clar nu ai acces. Chiar am văzut 4 sau 5 meciuri de la Euro așa, fiind plecat de acasă. Cred că @FaraUnId are dreptate, de pe laptop nu se pot viziona, dar pe telefon și tableta nu ar trebui să ai probleme. "Abonamente Orange de minim 10 € au acces inclus la 35 de canale românești printre care și posturile PRO TV, precum și la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited Abonamente Orange mai mici de 10 € sau abonamente Fix Net 4G - acces inclus la 29 de canale românești Abonamente de TV prin cablu sau prin satelit – acces la până la 96 de canale TV Opțiunile Orange TV Go – acces la până la 96 de canale TV" Sursa https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/

delfinas
#StarMember
Eu am abonament de 14 euro si nu am acces chiar la toate canalele, pt unele trebuie un abonament mai scump sau sa platesti extraoptinea.pt pachetul pe care il doresti. Pe laptop merge Orange Tv Go, intr-adevar cu ceva intreruperi, nu stiu de ce, dar pe telefon merge mai fluid. Acum am incercat pe laptop si, desi mi se spune ca in pachet am si posturile trustului Pro, nu mi se deschide deloc transmisiunea Pro TV, in locul imaginii imi zice "no url found". Alte posturi merg.. Pe telefon, e ok... o sa incerc si [este o ora, cand sunt meciurile. Alex_33 se plange ca nu-i merge nici pe laptop, probabil ca ii apare ca si la mine, dar nici pe telefon, pt ca nu l-ar avea in oferta, desi pana de curand il avea, se uita la el. Poate ca tine si de valoarea abonamentului lui, in perioada asta sa nu aiba acces la posturile Pro decat daca are si Voyo.

Alex_33
Junior entuziast
Gata, pe telefon văd că îmi merge. Mulțumesc pentru răspunsuri.

delfinas
#StarMember
Cu plăcere! Probabil că nu erai logat in cont sau a fost o problemă cu semnalul atunci când ai încercat și ți-a spus că nu ai postul in oferta ta. Important e că s a rezolvat cazul. Vizionare plăcută!