anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adaugare in abonament Orange cont existent Netflix

andrei_horeica
Junior entuziast

Buna ziua,

Am un cont existent de Netflix si as dori sa il asociez cu contul Orange pentru a plati abonamentul Netflix prin factura Orange. Am incercat sa caut informatii atat pe Orange.ro, cat si pe site-ul Netflix, dar mi s-au parut cam abigue.

Nu as dori sa anulex contul existent si sa creez altul nou prin Orange.

A reusit cineva acest lucru de integrare a contului existent in factura Orange?

Va multumesc anticipat!

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Andrei,
Pe factura Orange se plateste doar abonamentul Netflix luat prin Orange. Daca este abonament facut separat, nu se poate pune pe factura Orange.

Clientii care au un cont Netflix existent, il pot conecta la oferta Orange dupa finalizarea procesului de activare Netflix. Acestia vor continua sa fie taxati separat pentru orice cont Netflix existent pana cand conecteaza acel cont la oferta Orange.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

,,Cum conectez un cont Netflix existent sau cum creez unul?

Dacă ai un pachet Supreme sau Premiere care include Netflix sau dacă beneficiezi de un abonament Netflix cu 3 luni cadou, pentru a te bucura de acces la conținutul Netflix ca parte din oferta Orange, trebuie să finalizezi procesul de activare Netflix. Pentru aceasta, trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX de pe orice număr de voce activat pe codul de abonat pe care se află pachetul Supreme sau Premiere sau abonamentul Netflix cu 3 luni cadou sau intră în contul My Orange pe care gestionezi acest cod de abonat și urmează pașii descriși mai jos pentru activarea ...

andrei_horeica
Junior entuziast

Am văzut acest topic. Dar nu mă lămurește deloc. Se face referire la un pachet Netflix cadou la abonare Orange. Eu am un cont Netflix care e făcut independent de Orange, iar prin abonamentul Orange nu am Netflix cadou. 

a încercat cineva acești pași pentru împerecherea contului Netflix(făcut independent) cu abonamentul Orange(fără Netflix)? Nu îmi doresc să mă trezesc cu 2 abonamente pe Netflix 

Alex_ORO
Ex Angajat Orange

Asocierea unui cont existent la contul orange nu este garantata nici de netflix, nici de orange. Daca primesti eroare la asociere, nu ai decat sa-ti faci un cont nou.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Salut, Andrei,
Pe factura Orange se plateste doar abonamentul Netflix luat prin Orange. Daca este abonament facut separat, nu se poate pune pe factura Orange.

Clientii care au un cont Netflix existent, il pot conecta la oferta Orange dupa finalizarea procesului de activare Netflix. Acestia vor continua sa fie taxati separat pentru orice cont Netflix existent pana cand conecteaza acel cont la oferta Orange.
Multumim!