la 26-09-2025 12:59 PM - editat ultima oară la 26-09-2025 01:05 PM de DanielaH
Salut Comunitatea Orange,
Sper ca sunteti bine!
Am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Vreau sa fac un abonament la Netflix, dar eu circul foarte mult in strainatate in diferite tari, ma intereseaza daca am nevoi de VPN de Romania ca sa pot acesa NEtflix, dar sa am si traducere in limba romana la filme?
Multumesc!
la 26-09-2025 01:18 PM
Salutare!
Până acum nu m-am împiedicat de traduceri (în primăvară, cel puțin, în Bulgaria nu am avut probleme cu contul și aveam și traducerile).
Totuși, s-ar putea ca o parte din catalog sa fie diferit (e cunoscut faptul că există o bază comună plus diferențe de filme și seriale între țări).
la 26-09-2025 03:07 PM
Salut Pololica,
Multumesc pentru raspuns!
Ai perfecta dreptate, astept sa vad daca mai raspunde cineva.
Apreciez
26-09-2025 04:49 PM - editat 26-09-2025 04:50 PM
Salut! Am fost recent în Italia și Franța, am stat câteva zile în ambele țări, daca ești pe roaming de Romania îți recunoaște setările in limba română. Cred (nu sunt sigur) că a funcționat și pe wifi de la hotel. Oricum, am descărcat la filme sa îmi ajungă o lună, ce descarci e bun descărcat in limba pe care o dorești... 😅
la 26-09-2025 06:34 PM
Salut techer,
Mutumesc pentru raspunsul tau, apreciez!
Este un raspuns bun, dar nu 100%.
Ma intereseaza wifi sunt locuri unde stau si o luna chiar doua si doresc sa folosesc wifi.
Da, ai dreptate sa descarc filme, dar pe cele noi care apar in timp ce sunt la locatii diferite si stau cate doua luni nu le am traduse, cred ca pana la urma am nevoie de VPN de Romania.
Mai astept si alte raspunsuri pana voi lua decizia finala
Multumesc inca o data
la 27-09-2025 10:40 AM
Buna @exiom07
In functie de tara pe care o alegi atunci cand iti creezi contul de Netflix, vei avea si filmele/serialele/etc ca si sugestii. Ca si subtitrare, nu vor fi probleme pentru ca vei avea optiunea de subtitrare in lb romana disponibila.
Si da, bineinteles, mai este si varianta de download si sa le poti vedea offline (aici recomandarea este, inainte de a inchide conexiunea la internet, sau mod avion, sa intri pe netflix sa tii aplicatia deschisa, altfel posibil sa primesti eroare de conexiune).
In rest, spor la vizionat☀️
la
28-09-2025
10:48 AM
- editat ultima oară la
02-10-2025
03:32 PM
de
AndreeaAC
Salut Anca07,
Multumesc pentru raspunsul tau, apreciez!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor