13-10-2023 01:27 PM - editat 13-10-2023 03:42 PM
Salutare din nou, intr-o noua zi de vineri.
Vineri 13, chiar. Cu ghinion pentru unii, cu noroc pentru altii. Mie imi place sa vad partea buna a lucrurilor, asa ca pentru mine este cu siguranta o zi numai buna pentru un nou tutorial. 🙂
De mentionat ca functionalitatea de mai jos se adreseaza, in momentul de fata, doar abonatilor.
Tutorialul de astazi e impartit in doua sectiuni:
Pasul 1 (Comandarea SIM-ului):
Pasul 2 (Activarea SIM-ului):
Ca de obicei, daca va ajuta mai mult, aveti mai jos si varianta video, in caz ca vi se pare mai usor de inteles.
Simplu, ca la Orange. 🙂
la 13-10-2023 03:22 PM
Ar trebui să se poată schimba simul din my Orange și pt prepay și să se poată genera și esim din myorange. Așa s-ar evita o grămada de abuzuri care se fac daca mergi în magazin și ti se caută N motive ca să treci la abonament
la 13-10-2023 03:34 PM
Corect. Ai dreptate. O sa adaug undeva faptul ca momentan serviciul asta e doar pentru abonamente. Mersi frumos. 🙂
Cat despre eSIM din My Orange, din cate stiu, e in lucru. Deci, banuiesc ca se va implementa la un moment dat si asta.
Si da, total de acord cu tine la partea cu abonamentele... Din pacate, se practica... 😞
Mersi frumos de sugestie. Adaug imediat si in tutorial. Chiar am uitat faptul ca momentan se poate inlocui in felul asta doar un SIM de abonament. O remarca foarte buna. 🙂
la 14-10-2023 06:56 AM
Mulțumesc, Radu! Am făcut de mai multe ori treaba aceasta, fără probleme.
la 14-10-2023 10:13 AM
Buna dimineata, Vio! 😄
Multumesc frumos de confirmare! Ma bucur ca pasii sunt in regula si e totul ok.
O zi frumoasa in continuare si numai bine!
la 14-10-2023 10:27 AM
Cu plăcere! Singurul pas despre care nu-mi amintesc, este acela legat de confirmarea seriei sim-lui vechi. Deci nu am făcut așa ceva, pentru că nu mi-a cerut!
Baftă!
14-10-2023 11:02 AM - editat 14-10-2023 11:12 AM
Aha... Poate ai mers pe varianta cu SMS? Nu stiu daca in cazul asta mai e necesara introducerea seriei cartelei vechi. Saaau...poate s-au mai schimbat pasii intre timp.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor