anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Motorola edge neo 40 5 g se încălzește foarte tare

Nico73
Junior entuziast

Buna am cumpărat un telefon din magazinul Orange on-line îl am de 2 zile îl folosesc și am observat că se încălzește foarte tare când îl folosesc și la încărcare la fel model telefon Motorola edge neo 40 5 g sa aibă ceva probleme telefonul sau așa e el ,și dacă sunt probleme la el pot să îl trimit înapoi și să îmi trimită altul sau eventual să îl trimit in service sa vadă ce probleme sunt la el ce îmi recomandați sa fac telefonul l-am ridicat marți în 9 iulie 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă tu constați că se încălzește excesiv, îl poți da retur .

Dar trebuie să îl încarci in condiții mai răcoroase, pentru că acum și temperaturile sunt foarte ridicate. Dacă totuși crezi că nu e ceva in regulă cu el,  detalii despre retur ai aici:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-comandat-n-magazinul-online-109

Succes! 

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Anonim
Neaplicabil

Este normal ca telefonul sa se încălzească in timpul folosirii intense mai ales că sunt temperaturi ridicate și afara.

Încărcarea bateriei se recomanda sa se realizeze într-un mediu răcoros (telefonul se încălzește și în timpul încarcării)

Jay
Campion certificat

Salut!
Telefonul se poate incalzi de la procesor sau de la baterie. Cred ca toti avem tendinta de a nu-l mai lasa din mana, deci daca este la incarcat si il folosim in acelasi timp, in plus mai are si alte aplicatii care ruleaza in fundal, este normala o incalzire mai mare. Ar fi bine cand este la incarcat sa il lasam sa se incarce doar. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă tu constați că se încălzește excesiv, îl poți da retur .

Dar trebuie să îl încarci in condiții mai răcoroase, pentru că acum și temperaturile sunt foarte ridicate. Dacă totuși crezi că nu e ceva in regulă cu el,  detalii despre retur ai aici:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-comandat-n-magazinul-online-109

Succes! 

arsradu
#StarMember

Buna seara,

Incalzirile in timpul folosirii (depinde si ce anume face telefonul in momentul respectiv) si la incarcare, sunt normale. Cu atat mai mult cu cat telefonul are Turbo Charge. Deci e normal sa se incalzeasca pentru ca se incarca si foarte repede. 

Daca se incalzeste nefacand nimic, si nu e lasat la soare sau ceva (apropos, nu il tineti in soare) atunci ar putea fi motiv de retur sau trimitere in service. La o prima vedere, din descrierea de mai sus, incalzirea pare normala. 

Client Orange

Nico73
Junior entuziast

Mulțumesc 

Și al meu se încălzește un pic la încărcare, dar are îincărcător de 120 W și este oarecum normal. Important este să nu fie încins în timpul utilizării, dacă utilizarea nu se face într-un loc unde este prea cald.

delfinas
#StarMember

Majoritatea telefoanelor se incing cand se incarca (mai ales daca folosesti un incarcator de putere mare si rapid) si daca sunt "forjate" (sunt multe aplicatii deschise, consumatoare de resurse), totul e sa nu se depaseasca temperatura acceptata.  Incearca sa nu ai deschise multe aplicatii simultan, are telefonul multi rami, dar nu e procesorul cel mai puternic. De asemenea, incearca sa nu-l incarci cu super charger. Eu am unul de 100 W si unul de 75, dar cel mai des folosesc unul cu 25 W. Inca ceva, cand e la incarcat, nu-l folosi decat daca e ceva urgent si rapid. Lasa-l sa se incarce si apoi il folosesti.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Ca idee, toate telefoanele se încălzesc în timpul încărcării, deci este normal. Un alt factor care conduce la încălzirea excesivă a telefonului este utilizarea acestuia în timpul încărcării, motiv pentru care, ca regulă generală: telefoanele NU se utilizează excesiv în timpul încărcării. Motiv: nici încărcarea nu va fi ok (se va descărca mai repede), încălzirea telefonului va fi excesivă, acumulatorul se va degrada mai repede, nefiind proiectat pentru o astfel de utilizare. 

Tipul de încărcător folosit nu influențează încălzirea. Dacă nu vei utiliza un încărcător cu funcția de  "fast change", riști să lași la încărcat ore întregi și tot neîncărcat să rămână.  De ce? Pentru  că acumulatorul "trage" atât curent cât are nevoie, iar un încărcător subdimendionat se va încălzi excesiv. Un încărcător de putere mare nu va încărca cu un curent maxim acel acumulator, ci eventual nu se va încălzi. Pentru alte detalii pot exemplifica.

 Eu am observat ca e mai cald telefonul dupa o incarcare super rapida decat dupa una normala. Nu mai vorbesc de incarcatoare, ala super charge e fierbinte, daca pui mana pe picioruse imediat dupa ce l-ai scos din priza, risti o arsura, desi e incarcatorul original.

A, si la incarcarea normala, dureaza cam o ora, o ora si 20 de minute.

Anonim
Neaplicabil

Se recomanda de către orice furnizor utilizare încărcătorului original.

Având în vedere că sunt încărcătoare fastcharge este normal ca telefonul și încărcătorul sa se încălzească de aceea se recomandă și un mediu mai răcoros de încărcare.

Funcția fast charge se poate dezactiva din setări telefon.

Însă dacă am cumpărat un telefon care se incarca rapid  (19 minute) și eu îl încarc cu un încărcător subdimensionat înseamnă că am făcut o alegerea greșită la achiziționare.

~~D

Anca07
#StarMember

Buna @Nico73 ,

Ce decizie ai luat in privinta telefonului?

Seara faina!🌙

Nico73
Junior entuziast

Am luat telefonul.

Buna Nico,

Intrebarea era daca s-a lamurit situatia, ai pastrat telefonul, sau l-ai dat retur? Pentru ca solutia pe care ai selectat-o asa tinde sa sugereze.

Client Orange