anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet foarte slab Yoxo cu semnal maxim

IonutRinja
Junior

Am facut un abonament Yoxo venind de pe Digi pentru ca voiam ceva fără contract. Din totdeauna am crezut ca Orange e cel mai bun la operatori de telefonie mobila, dar poate m-am înșelat. Am atașat o imagine cu testul de internet. Am contactat și relații cu clienții și au spus ca nu au ce face pentru ca rețeaua depinde de factori. Are cineva vreun sfat să rezolv asta?

13 Răspunsuri 13

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Te rog oferă-ne mai multe detalii privind testul făcut. Dacă ești la interior sau sunt mai mulți clienți Orange care descarcă (aglomerează) inutil, rețeaua va avea viteză scăzută. 

Am făcut un test de viteză în orașul Măgurele și am prins 170Mbps down (dintr-un maxim de 180).

PS: cei de lângă tine care au Orange, cum stau cu viteza? 

Eu stau într-un orășel lângă Slatina, județ Olt. Sunt la interior, dar am făcut un test și la exterior. Am atașat cu vitezele la exterior. Nu am verificat cu alții să văd cum stau cu internetul, dar sunt destul de sigur ca majoritatea stau bine pentru ca am auzit de bine de Orange mereu.

Între Drăgănești-Olt și Slatina (Maruntei) vitezele prinse de mine sunt undeva pe la 50 Mbps (nu știu când mai ajung pentru teste noi).

Presupun că ar fi două variante: ori sunt mai mulți clienți la aceleași antene, ori se fac lucrări (se schimba antene) și se conectează mai multe aparate la mai puține antene (din câte vad, stei destul de aproape de antena, dar posibil sa se conecteze și alții care nuse conecta pana acum).

Dacă vitezele sunt scăzute de mai mult timp, recomand sa faci o sesizare prin aplicație. 

Am făcut abonament la Yoxo de cam 2 zile și de atunci internetul e tot slab. Am făcut sesizare și spun ca nu au ce face din cauza ca pot fii alți factori pe care ei nu ii pot controla.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Ai verificat dacă și la alții este tot așa?

Nu știu pe altcineva cu Orange din oraș de aici.

Logica îmi spune ca antenele ar fi aglomerate. Orange nu face diferențe între abonament, cartelă și Yoxo. 

Am mai făcut câteva teste și de câteva ori prindeam peste 40 mbps, dar nu dura prea mult. Cu geamul deschis deci posibil sa fie de la antene și de la faptul ca sunt în interior.

75% e de vina "interiorul". Semnalul scade mult, în special dacă e cărămidă. 

Totuși e destul de slab internetul în general aici. 99% din timp nu am prins peste 12 mbps. La Digi unde eram înainte aveam peste 30.

Vio73

Salutare!

Poate ești într-o zonă în care este prea aglomerată rețeaua, cine știe! Este mereu așa sau doar în anumite momente?

Te sfătuiesc să dai un restart la telefon, să treci prin mod avion și să vezi ce și cum! Ce model de telefon folosești?

Am făcut toate alea, dar fără success. Zona este un orășel lângă Slatina, județ Olt deci nu prea cred ca e foarte aglomerat. Am iPhone 12 mini.

Vio73

Posibil să fie de la aglomerație sau de la faptul că Orange folosește în unele zone antene pe frecvențe care nu penetrează bine la interior. Va urma o relocare a tehnologiilor de pe 3g în banda 1 (2100 Mhz) în 4g pe aceeași bandă și probabil că lucrurile se vor schimba acolo unde este nevoie.

Baftă!