anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asistenta Orange Smart Home

George_4
Începător
As dori si eu sa stiu la ce numar se poate suna pentru ajutor special celor cu abonamente Smart home. in momentul de fata numarul 408 si celelat numar dedicat celor din alte retele nu functioneaza. am deschis nenumarate tickete in alte ramuri call center si degeaba, nu raspunde nimeni, si nu revine nimeni cu nici un telefon.
cine ma poate ajuta cu aceasta problema, as aprecia un sfat.
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Modalitățile de contact sunt urmatoarele!: Apel la nr unic 300, din rețea, Chat-ul Djingo Serviciul suport clienți, apel la nr. 401.. poți să ceri de la cineva care e client sa suni de pe Nr lui eventual 0374300300, Nr de telefon pentru contact, va trebui sa selectezi Nu sunt abonat... Sau pe din contul tău My Orange, secțiunea Urgente-asistenta Ai aici și alte detalii... https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 https://www.orange.ro/eContact/ Îmi pare rău pentru situația ta!

Ascary
Campion certificat
Poate ne spui ce probleme ai cu serviciul Smart Home. Ai deja încheiat acest contract? Probleme cu echipamentul? Așteptăm mai multe detalii poate te putem ajuta. Toate cele bune.

Vio73
#StarMember
Se sună la 300 sau 0374300300, dacă nu ai un telefon Orange. De asemenea, se poate lua legătura cu Chat Djingo din contul My Orange sau prin email la adresa serviciul.clienti@orange.ro. Din cont poți să iei legătura prin secțiunea ,,Contact", etc. Succes!

svetalex
Senior certificat
@George ne poți spune mai multe detalii legat de situația pe care o întâmpini? Poate te putem ajuta mai rapid :). Sau dă un search în comunitate și vezi dacă a mai fost abordată situația pe care o întâmpini

DanielaH
Moderator
@George_4, ai reușit să iei legătura cu Serviciul Clienti? Ai rezolvat situația cu abonamentul Smart Home?