anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Neprezentare echipa intervenție și apoi anulare cerere fara a fi prezentat un motiv

Vasile02
Junior

A mai patit cineva sa i se anuleze o solicitare fara un motiv anume și fără să primească un răspuns? In data de 5.12.2025 am făcut o solicitare de instalare a unui nou receiver dar nu a venit nimeni la instalare și azi am primit mesaj că solicitarea privind  intervenția a fost anulată. Am sunat la Orange de 3 ori azi, am vorbit la tehnic, la asistenta ( cu un domn care vorbea foarte arogant și practic m-a lăsat vorbind singur când l-am întrebat motivele , făcând transferul la comercial ). Țin să precizez că și anul trecut am stat  din 24.12.2024 până în 14.01.2025 fara televiziune,echipa tehnica neprezentandu-se timp de 3 săptămâni. 

Plus alte nereguli din partea celor de la ofertare asta vara și în toamna ( telefonic fac o ofertă și în contract scriu altceva, de doua ori a trebuit să anulez abonamentul deoarece treceau în plus în contract fata de ce spuneau telefonic, lucru dovedit, deoarece s-au ascultat convorbirile avute cu mine).

Din cauza neseriozității celor de la ofertare și celor de la tehnic am făcut o cerere de închidere a abonamentelor  poate așa o să fiu contactat mai repede  și o să ia cineva masuri sa nu se tot repete aceste nereguli. Mai jos sunt mesajele primit:  

05.12.2025

Salut! Te informam ca in contul tau Orange, aferent codului de abonat 0380604306, s-a activat un nou abonament: 110000264313, Abonament Premium. Iti multumim ca ai ales serviciile Orange. 

15.12.2025

Solicitarea de interventie pentru serviciile fixe prin satelit, nr. 40643810 a fost anulata. Iti multumim, Echipa Orange.

9 Răspunsuri 9

Vasile02
Junior

Buna seara. Am scris o postare mai devreme și nu o mai găsesc. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc

Mi-a fost anulata o solicitare de instalare receiver fara motiv. Precizez că am mai avut probeleme cu cei de la tehnic în trecut tot pe motive de neprezentare și anulare a intervențiilor. Am  stat  din 24.12.2024 până 14.01.2025 fara tv.

Mesaj din 05.12. 2025 : 

Iti multumim ca ai ales serviciul TV prin satelit de la Orange. In curand vei primi un SMS cu data si intervalul orar in care se va face instalarea. Daca ai nevoie de informatii, suna la 300 (gratuit) sau la 0374300300 (tarif normal).

Mesaj din 15.12.2025: 

Solicitarea de interventie pentru serviciile fixe prin satelit, nr. 40643810 a fost anulata. Iti multumim, Echipa Orange.

Salutare!

Probabil că a fost mutată undeva, în cadrul postărilor anterioare.

A apărut parca ceva cu spam. După postare. Nu o regăsesc niciunde. Mulțumesc

Nici eu nu am găsit -o, din păcate!

Însemna că a fost ștearsă de administratori. Dar problema nu e rezolvată daca e ștearsa postarea. Orange devine o firma  din ce in ce mai neserioasa dar și  mai scumpă. Mulțumesc pt "ajutor" 

Despre ce problemă era vorba?

Am făcut cerere in 05.12 pt un nou receiver. Ieri 15.12 sun sa vad daca mai vine cineva și după 2 ore primesc mesaj că solicitarea privind instalarea a fost anulată. Sun iar și un băiat îmi spune că nu arata motivele pt care au închis solicitarea și spune că revine cu un telefon peste 2 ore. Aseara  mă sună un domn foarte arogant și flegmatic și îmi spune că nu are ce sa imi facă și motivele neprezentarii nu le știe și că îmi face legătura la comercial înapoi. Și în timp ce vorbeam și îi explicam mi-a pus muzica și m-a pasat la alt departament( se poate verifica, convorbirea fiind înregistrată)

Nu e singura data când am probleme. De Crăciunul trecut am stat 3 săptămâni fara semnal pt televizoare, de fiecare data anuland vizita pe teren, fara nici un motiv. Multumesc! 

DanielaH
Moderator

Salut, Vasile! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o :((

Îți putem confirma că ea se află în atenția colegilor noștri și îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționarea problemei. 

Mulțumim pentru înțelegere.

Buna ziua. Eu înțeleg căci sunt situații și situații dar majoritatea personalului lasă de dorit. La ofertare tot probleme deoarece mi-au făcut oferta  verbal și în scris primeam altceva, de 2-3 luni nu ah fost în stare se remedieze, probabil doar luna așa intra noul abonament. Daca nu se poate rezolva închid serviciile și nu ii mai deranjez nici pe cei de la tehnic. Mulțumesc!