anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Logare in aplicatia voyo prin Orange COMUNICATION

memo25
Junior entuziast

Buna ziua

De ce aplicatia Voyo nu permite logarea prin Orange COMUNICATION, ci doar prin Orange Romania?

In browser sunt disponibili pentru logare ambii operatori 

Sa se inteleaga, NU VORBESC DE ABONAMENT NOU!!!!

Va rog nu scrieți pe langa subiect !

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Nu se mai pot face abonamente Voyo prin Orange, trebuie sa te abonezi direct pe site-ul Voyo, cu cardul bancar.

DETALII: https://voyo.protv.ro/termeni-si-conditii

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Hai sa-ti dau eu un raspuns: la mine NU mai merge sa ma loghez in Voyo, nici in aplicatie, nici in modul desktop, cu credentialele ORANGE!!! Tu esti un caz fericit, inca mai ai acces la contul Voyo, fie si doar  prin browser, dar cred ca e ultima luna cand vei mai putea folosi contul Orange.

Multumit?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

memo25
Junior entuziast

Am sunat ieri la serviciu clienti VOYO,am explicat problema,au ramas si ei surprinsi!

adica daca nu se mai oferea acest serviciu ma gandesc ca mi se spunea clar ca nu mai este posibil!

Au ramas surprinsi? Sa mai studieze pb inainte de a ramane surprinsi!

https://gadget.ro/orange-tv-scoate-din-oferta-extraoptiunea-voyo/

S-a mai discutat si in Comunitate pe tema asta: https://comunitate.orange.ro/t5/tv/a-ie%C8%99it-voyo-din-oferta-orange/m-p/191253

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/conectarea-%C8%99i-abonarea-la-serviciul-voyo-client-orange-roman...

Si la ei pe site SCRIE, la modalitate de plata: CARD. 

"Pasul 3/3 - Alege metoda de plată:

• Alege metoda de plată (card)."

DETALII: https://voyo.protv.ro/faq/45-cum-pot-crea-un-cont-voyo

Am sunat si eu la Voyo si mi s-a confirnat ca serviciul nu mai e valabil prin Orange, VF sau Digi

Cine ti-a raspuns "surprins" a fost neinformat.

Si daca faci cautare pe site-ul Orange, nu o sa mai gasesti nici o referire la Voyo. Doar in rubrica "Comunitate" mai apar postarile mai vechi legate de Voyo.

DanielaH
Moderator

@memo25, putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Trimite-ne, te rog, în mesaj privat codul de abonat și un număr de telefon de contact. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

idontknow79
Începător

Deci, am rămas logat pe televizor, dar pe PC s-a șters cache-ul și acum nu mă mai pot conecta. Voyo merge doar pe televizor. Înainte mă conectam prin Orange TV Communications, dar această opțiune a fost scoasă. Acum, cum mai pot să mă conectez la contul meu Voyo? Cum pot să recuperez parola?
Emailul este de forma @voyotelekom.ro, dar problema este că nu știu ce parolă au setat cei de la Orange și nu știu nici cum să o recuperez. Cei de la Voyo mau trimis catre cei de la orange Bună ziua, Pentru orice situație, vă rugăm să intrați în legătură cu Orange. Toate abonamentele VOYO achiziționate prin parteneri sunt gestionate de către aceștia. Pentru protecția datelor tale personale, VOYO nu deține informații despre utilizatori, plăți, facturi sau extra-opțiunile achiziționate prin intermediul operatorilor de telefonie. Pentru orice întrebare sau situație legată de VOYO, Orange este punctul de contact. Pentru alte informații vă stăm cu plăcere la dispoziție! Mulțumim, Echipa VOYO Tel: 031 822 28 41 E-mail: suport@voyo.ro

dJaLLy87
Junior

Bună. Acum te mai poți loga prin browser cu orange ? 

Contul meu a fost conectat pe 2 laptopuri , 2 tablete și un telefon. Săptămâna trecută am curățat browserul pe un laptop și mi-a cerut iar să mă loghez dar nu mai pot . Pe celelalte dispozitive încă funcționează deoarece de acolo nu m-am mai delogat . Sincer nici nu am încercat doar ca să nu pățesc aceeași chestie . 

Eu nu am dezactivat serviciul de nicăieri dar nu cred că îmi mai apare pe factură cu toate că atunci când întru de pe telefon în aplicația Voyo la abonamente îmi arată că va taxează lunar cu 40 cenți și abonamentul este activ (voi atașa o poză)

1000369643.jpg

Înainte opțiune Voyo îmi apărea în contul meu Orange , acum nu mai apare nicăieri . Acest lucru sa întâmplat în noiembrie cred că după trecerea totală de la telekom la orange deoarece acuma facturile nu mai apar cu TKR în față. Atunci mi sa majorat și abonamentul cam cu 20 lei și nu știu de ce . Țin să menționez că abonamentul vechi îmi expirase și au actualizat ei ceva acolo (eu fiind  în afară și nu au reușit să ia legătura cu mine) dar logic ar fi trebuit să rămână la același preț . 

Când mă loghez în contul meu Orange de pe laptop nu mai găsesc acea secțiune unde aveam creat alias special pentru voyo și pentru orange tv . Tu mai găsești această secțiune cu alias?