la
30-08-2024
03:20 PM
- editat ultima oară la
30-08-2024
04:02 PM
de
MihaelaA
Salutare. Am facut un abonament de internet si tv orange premier. Am netflix standard gratis. Stie cineva cum se poate activa abonamentul netflix? Sunt pe yoxo, deci nu am nr de telefon orange. Din aplicatie si web primesc eroare cand selectez numarul de abonament internet, bag parola contului orange si atat. Relatiile clienti orange sunt cam degeaba. 3 ore am fost la telefon si pe chat. Multumesc
la 07-09-2024 02:21 PM
Intr-un final am dat de cineva care a stiut sa imi dea un raspuns pe chat. Serviciile hbomax si netflix se puteau activa doar dupa perioada de 14 zile de proba. Momentan am rezolvat dar am primit in pachet si 2 smart carduri care inca nu functioneaza, sa apelez relatii clienti.
la 30-08-2024 04:23 PM
Mi-au emis deja factura in 23. Si acolo sunt problele ca nu mi-au aplicat reducerea de 50%. E facuta sesizare.
la 03-09-2024 09:25 AM
@Davidrus, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 07-09-2024 02:21 PM
Intr-un final am dat de cineva care a stiut sa imi dea un raspuns pe chat. Serviciile hbomax si netflix se puteau activa doar dupa perioada de 14 zile de proba. Momentan am rezolvat dar am primit in pachet si 2 smart carduri care inca nu functioneaza, sa apelez relatii clienti.
la 07-05-2025 12:02 PM
Buna,
Eu ma chinui cu activarea Netflix de mai mult de 1 luni si nici o solutie. Am doar servicii fixe de la Orange cu Netflix Standard inclus. (nu am numar Orange). Am incercat toate variantele de comunicare Chat/tel 300 absolut inutil. OrangeShop unde intradevar consultatul de acolo a incercat tot posibilul sa ma ajute nu a putut face nimic.Am facut si o sesizare care dupa ce a fost escalata de 2 ori catre departamentul tehnic a fost pur si simplu inchisa fara nici un fel de solutionare. Comunitatea asta este ultima mea solutie inainte de a rezilia contractul cu Orange.
la 07-05-2025 12:57 PM
Bun venit în Comunitate!
Ai serviciile fixe introduse in contul My Orange? (Adaugă serviciul + codul de abonat).
la 07-05-2025 01:16 PM
Da, desigur. Am incercat si cam toate solutiile pe care le-am gasit in comunitate fara succes
la 07-05-2025 02:38 PM
Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți oferi codul de abonat și un număr de telefon de contact (în mesaj privat)?
la 12-05-2025 12:03 PM
@Andrada89, s-a rezolvat situația?
la 12-05-2025 11:32 PM
@DanielaHda un consultant a reusit sa gaseasca problema contului meu. Contul creat era de Orange Fix si din acest motiv nu functiona. Multumesc!
la 13-05-2025 08:32 AM
Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
12-05-2025 02:25 PM - editat 12-05-2025 02:29 PM
Oarecum legat de subiectul de mai sus, ofertele afisate pe orange.ro sunt doar cu titlu de afisare dar in realitate sunt customizabile?
Am solicitat acum cateva saptamani sa beneficiez de oferta de aici: https://www.orange.ro/love/premiere/ care nu e doar pentru clientii noi iar eu aveam deja contractul expirat si nu ma sunase nimeni pentru o prelungire.
Am lasat un nr. de contact si am fost sunat de cineva de la oferte care a fost foarte amabil si intelegator. I-am spus ca vreau oferta cum este in link-ul de mai sus, mi s-a raspuns "ok", mi s-au prezentat conditiile noului contract si am acceptat. Greseala mea a fost ca nu am stat sa bifez pe hartie daca tot ce a spus domnisoara respectiva la telefon era in acord cu oferta de pe site, pentru ca in final: (scuzati exprimarea) canci Netflix, canci dispozitiv la pret redus (tv, tableta, etc). Chiar in aceeasi zi a si venit colegul de la instalari cu router-ul nou si mesh-ul si a instalat tot.
Ulterior m-am apucat sa imi transfer contul de netflix existent la orange si sa incerc sa comand dispozitivul la pret redus, numai ca... nu erau in oferta. Comanda la dispozitiv nu am finalizat-o pentru ca imi dadea cu virgula pretul dar contul de netflix a ramas asociat cu orange, asta e.
Citez de pe orange.ro "La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achizitiona, în limita stocului disponbil, un device la prețul promoțional de 1 euro. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un device la 1 euro dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.
Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."
Deci nu e numai pentru clientii noi.
In fine, nu mi-am batut capul sa sun sa renunt la oferta, sa cer reofertare, etc, prea mult stres. Am ramas asa; ca roman sunt obisnuit cu tepele iar aici a fost si vina mea ca nu am fost atent.
Si revin la intrebarea de la inceput: ofertele sunt oferte cum e pe site sau sunt customizabile? Sa stiu data viitoare sa intreb despre fiecare aspect care ma intereseaza.
la 12-05-2025 04:12 PM
Salutare!
Ofertele de pe site nu sunt personalizabile. Va trebui sa contatezi departamentul fidelizare daca vrei ceva personalizat (suma de plata sau beneficii). E ca la piata: la taraba ai pretul fix, dar, daca vrei o oferta mai buna (cantitate mai mare sau pret mai mic) este necesara o negociere prealabila.
Recomandarea mea este ca, atunci cand doresti o oferta preferentiala/personalizata, apeleaza la Djingo si cere ce anume vrei. In cazul in care Djingo nu este programat sa acorde oferte, vei fi preluat de un consultant si vei discuta cu o persoana si ti se va face o oferta cam intr-o saptamana (probabil vei fi sunat). Important e sa nu ceri luna de pe cer.
12-05-2025 04:24 PM - editat 12-05-2025 04:24 PM
Tocmai ca, oferta mea a fost personalizata: fara Netflix, fara device la pret redus iar eu cerut oferta standard, intelegeti? Adica am primit oferta dar minus 2 beneficii.
Si am vorbit cu un consultant ulterior care mi-a recomandat sa solicit anularea ofertei acceptate si dupa procesare sa solicit reofertare. Nu m-am mai complicat, am lasat de la mine, sa fie atata pierdere.
Oricum multumesc ca mi-ati raspuns. Deci ofertele sunt oferte si nu se negociaza ca la piata. Am inteles. Oricum eu nu am negociat nimic, am cerut doar sa fie cum scrie pe site dar nu a fost sa fie, greseala mea. In rest, o zi faina tuturor.
la 12-05-2025 08:30 PM
Singura ofertă cu preț de listă a fost doar când am făcut portare către Orange. În rest, ceream anumite beneficii și o variație de preț pe care le consideram bune (pentru mine, evident). Nu prea am auzit sa se ceară o oferta și sa fie sub ce oferă pe site (beneficii mai puține la acelasi preț).
Recomandarea ar fi să ceri ceva specific și un preț și să pleci de acolo cu negocierea. Și nu e o greșeală ce ai făcut. Doar nu s-a oferit ce ai cerut.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor