anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pentru reinnoire contract trebuie facuta portarea de la OROC la Orange Romania?

Intens
Începător

Salutare! Sunt nou pe aici, dar client vechi doar citeam topicurile/comentariile pe aici si am decis sa fac cont sa nu fiu prins iar in contract fara sa ma bucur de noua tehnologie.

Am sunat prima data stiind deja ca exista limitare pe port la Gigabit pe routerul actual ZTE F6600R dar cei de la deranjamente ca nu se poate, faceti test pe speedtest.fix.orange.ro daca nu e cablul care e 5E si nu duce mai mult de 1Gbps download, am luat cablu din categoria 8(suporta paana 40Gbps -2Ghz) si la fel.

Am comandat si un adaptor Ethernet ASUS USB-C2500 pe care am dat si pe ala ~230 lei + cablu cat.8 iar 50 lei(cu transport fiecare separat) pentru a ma bucura de serviciile Orange si aflu ca nu se poate...

Le-am explicat situatia sunand a doua oara la ei si m-au dat la comercial sa imi faca cerere de reziliere.

Am facut o cerere de reziliere pentru o oferta mai buna, ma intereseaza routerul ZTE F6605R cu port 2.5G si "Fibra 2300" deci optiunea Premiere de pe site ca doar asa se poate la port de 2.5G.

Bun pana aici pana am fost sunat de un reprezentant Orange de la rezilieri si mi-a zis ca imi poate oferi asta si renuntare la telefonul fix Voce Zero care care sta in cutie de ani buni de zile(nu are nici iluminare display) la 70 lei de la 40-41 lei cat platesc acum sau 35 lei ce am acum TV Premium + NET 2000Mbps care ar functiona la acea viteza doar pe doua dispozitive simultan ceea ce e fals pentru ca ONT-ul nu suporta link agregat pe 802.d si e cam imposibil de testat doua conexiuni simultan.

Pretul mi se pare cam piperat, altceva Netflix si HBO Max nu ma intereseaza si nu stiu ce raspuns sa ii dau.

As primi un pret mai bun la Fibra 2300 daca nu as renunta la telefonia fixa sau daca as renunta as face un abonament de mobil varianta Smart sa zicem? 

Trebuie facuta portarea de la OROC la Orange Romania? Voi cum ati proceda?

6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember

Salutare! Tu știi cel mai bine nevoile tale, trebuie să te întrebi, ai nevoie cu adevărat de 2,3 Gbs viteza la internet?  Eu, personal nu aș trece la un pachet superior de internet și tv dacă nu îmi aduce ceva substanțial față de ceea ce am în prezent.

Zic ca mi-ar trebui pentru streaming, torente, upload youtube si diverse fisiere mari, live-uri, mesh-uri sau extendere wi-fi, electrocasnice si electronice cu programare wi-fi, servere gaming de teste sau si non-stop, webhost etc.

Daca tot am luat acel adaptor Ethernet zic ca nu l-as fi luat degeaba si as fi folosit laptopul doar prin wi-fi.

Acum as fi testat cum e cu 2Gbps apoi daca merge treaba as fi facut un abonament business dar nu as investi de acum intr-un astfel de abonament si apoi sa imi dau seama ca nu scot profit si sa renunt peste alti doi ani de contract.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Din punctul meu de vedere este foarte simplu. Cum faci? Reziliezi ceea ce ai și îți faci abonament nou, pe site, mai ales că este și BF, la jumătate de preț în primul an.

Ai aici ofertele: https://www.orange.ro/love/internet-tv-comparator-pachete/

Bineînțeles că vei beneficia și de ONT-ul ZTE 6605, dacă alegi abonamentul mare, fără probleme.

Baftă!

Cu reziliere și abonament nou de pe site ce rezolv? 78 lei primul an apoi 156 lei, asa as avea tot pachetul(sau nu chiar tot ca nici nu am nevoie) la 70 lei. 

Intens
Începător

Cum e pana la urma, sunt "presat" sa ii dau răspuns celui de la rezilieri, as putea primi o oferta mai buna pe Orange România dacă nu sunt client vechi la ei?

Sa rămân pe OROC renunantand la linia de telefonie fixa? Ma poate lamuri cineva cum as putea primi un preț mai bun la "Fibra 2300"? Alte servicii nu ma interesează sa mi se umfle prețul la contract. Un preț de 40-45 lei cred ca ar fi suficient raport vechime și servicii oferite. 

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @Intens. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Colegii mi-au confirmat că au în evidență cazul tău.

Toți clienții Orange România (inclusiv ex OROC) au același serviciu.