anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am atins limita internet in EU

Andreea0512
Începător

Am atins limita de internet în roaming. nu îmi mai funcționează și până la începutul lunii .exista o altă variantă care mă poate ajuta să beneficiez de ceva în plus până la începutul lunii? Multumesc anticipat

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Daca ai depășit limita rezonabilă de consum in roaming, nu te mai ajuta beneficiile din abonament/opțiunea prepay. Dacă ești pe abonament, faci extracost, chiar daca luna viitoare îți reintra beneficiile aferente planului tau tarifar.

Dacă ești pe prepay, poți încărca doar cu credit, din care vei consuma la prețul standard. Ca sa poti folosi din nou beneficiile abonamentului/optiunii prepay, trebuie sa te întorci în țară pentru cel puțin o lună, sa consumi aici net majoritar.

Roamingul e doar pt deplasari scurte in străinătate, nu pt luni/ani de zile. Daca stai mai mult în străinătate decât în țară , îți trebuie o cartela locală și să folosești wifi.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion

Bună,

De obicei, după ce consumi resursele incluse în abonament, vei fi taxată conform tarifelor standard.

Ce tip de abonament ai?
Ai activat opțiunea de control al costurilor (Cost Control)?

De cât timp te afli in roaming?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, în afară de wifi și/ sau un prepay local, alte variante sunt costisitoare.

delfinas
#StarMember

Daca ai depășit limita rezonabilă de consum in roaming, nu te mai ajuta beneficiile din abonament/opțiunea prepay. Dacă ești pe abonament, faci extracost, chiar daca luna viitoare îți reintra beneficiile aferente planului tau tarifar.

Dacă ești pe prepay, poți încărca doar cu credit, din care vei consuma la prețul standard. Ca sa poti folosi din nou beneficiile abonamentului/optiunii prepay, trebuie sa te întorci în țară pentru cel puțin o lună, sa consumi aici net majoritar.

Roamingul e doar pt deplasari scurte in străinătate, nu pt luni/ani de zile. Daca stai mai mult în străinătate decât în țară , îți trebuie o cartela locală și să folosești wifi.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ce inseamna "ai depasit limita"? Cea de consum lunar sau ai depasit limita rezonabila (ai consum mediu mai mare in roaming decat in tara)?

Daca ai depasit doar cota de net lunara, activarea unei optiuni noi ar trebui sa rezolve problema.

Totusi, daca ai consum mai mare in roaming in ultimile 4 luni, ai doua variante: reincarci cu credit (nu optiune), ori SIM local.

PS: merg pe premisa ca zici ca nu mai ai acces la net si ai cartela prepaid. La abonament, varianta de consum te limiteaza la 50E cost extra (cu specificatia ca acei 50E nu sunt in timp real) cand se taie netul.